ultrabunny

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ultrabunny

 1. download utorrent
 2. cam atata se face intr-o zi maxim..sau te referi la cantitate urcata pe tracker?
 3. da, viteza nu depinde de tracker, nici cea de download, nici cea de upload..depinde de banda pe care ti-o aloca providerul, dar si de banda celor de la care tragi sau carora le dai..
 4. cat de mare, zici tu?
 5. eu zic sa ii contactezi tu..asa se procedeaza..
 6. 2007-02-01 - Cautam uploaderi ! Beneficiezi de o conexiune rapida catre internet ? Ai un TV tuner sau poti sa "urci" pe tracker fisiere interesante pentru toata suflarea stelista ? Te consideri stelist adevarat ? Esti familiarizat cu tehnologia BitTorrent ? Daca da, atunci esti al nostru. Nu mai scapi. Dovedeste-ti iubirea fata de club contribuind la dezvoltarea acestui tracker ! Trimite-ne un PM in care sa specifici ca vrei sa fii uploader, dovedeste-ti abilitatile si o sa ai posibilitatea sa faci parte din staff-ul celui mai popular site al suporterilor stelisti de pretutindeni. Pentru informatii suplimentare: http://www.fcsteaua.ro/forum/viewforum.php?f=36 probabil asa..
 7. ratio este raportul intre upload si download.. nu neaparat..adica nu..viteza de download depinde in primul rand de conexiunea la internet pe care o ai, de conexiunea pe care o au cei de la care tragi si de numarul celor de la care poti sa tragi..de ratio depind alte lucruri, dar acestea depind de regulile fiecarui tracker in parte..