fastboca

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fastboca

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.tuttosport.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  Fotbal,politica, cinema, muzica, femei.
 1. eu unul nu mai mai regasesc in ceea ce face asociata suporterilor stelisti, si nu sunt unicul. Continuam complicitatea cu acest individ care ne duce pe drumul pieirii sau reincepem "lupta" dreapta impotriva cancerului Stelei si implicit al fotbalului romanesc? Cum procedam, creem si noi, cei inversunati impotriva lui Becali, un site, formam si noi o asociatie, o galerie, dam numere lui horia ivanovic, injuram pe Becali de unii singuri??? sau trebuie sa ramanem toti uniti si sa ne deliniem punctele de vedere si sa strigam cu toti la unison: lasa-ne Jiji lasa-ne? Nu stiu, noua nu ne place ce se intampla la Steaua si vrem s-o spunem.
 2. nu fi asa sigur, si nu te juca cu anii din viata ca-l Il maniem pe Monsenieur. Cat despre oferta lui inter chiar erea reala, dar dat fiin faptul ca inter a cheltuit deja bani multi vroia un fundas pana in 8-9 milioana. Jiji a cerut 24,5 si inter a judecat ca pretul fiind mare, de aia l-au luat pe stendardo de la Lazio, la pachet cu ledesma, culmea aman2 argentinieni cu 9 mil de euro.
 3. Eu cred ca Steaua are o singura sansa sa treaca de Galatasaray. Sa se comporte ca o mare echipa europeana; Primul meci la Istanbul, aparare organizata, mijloc puternic joc de pase eficient, nu trebuie sa avem nici un moment de relaxare, de indoiala, de frica etc. Atac ucigator, gata sa profite de orice oportunitate, daca se poate format din Neaga si Moreno, iar in a doua parte Stancu in locul lui Neaga. In retur pe ei si pe mama lor, asalturi ca la Podul inalt si poate obtinem prea dorita victorie la limita. Asa imi imaginez eu dubla Stelei. Mult succes lui Marius Lacatus (putina eleganta alla Ilie Dumitrescu nu i-ar strica)ms
 4. [...]
 5. Bravo ba baieti bine i-ati facut ciobanului. Tineti-o tot asa, poate poate scapam de el.
 6. Pentru mine Steaua este un club foarte iubit de suporteri,cu o traditie importanta si cu o conducere ce lasa de dorit. Presupun ca la orice echipa din lume, cand toti suporterii vor demisia antrenorului acesta este demis.Cand toti striga in cor ''Lacatus Lacatus'' atunci Lacatus le este pus antrenor nu presedinte maimutoi. Suporterii au o putere=0. E unica echipa la care suporterii nu conteaza pentru ca Jiji nu va baga in seama. Face-ti ceva e nevoie de o revolutie ros-albastra.
 7. Trebuie sa recunoastem ca de cand a venit Stoica de la Otelul, Steaua a avut niste performarte importante care intr-o mare masura i se datoreaza lui. Becali cand a venit la Steaua, de fapt cand a luat-o de la Viorel Paunescu, nu avea nicio tangenza cu mediul politic, Steaua i-a dat acest prilej si faima pe care acum o are in Romania i se datoreaza Stelei. Dupa cum probabil v-ati dat seama in toti acesti ani Becali nu are aceasi pasiune pe care o avem noi, lui nu-i place fotbalul, si Steaua la el este ceva intre ambitie si afaceri. MM Stoica a fost adus la Steaua pentru ca e un tip ambitios priceput si stie cu ce se mananca fotbalul, lucruri ce Becali nu le poseda, iar Becali asteapata de la el si de la staff-ul tehnic performante, dar nu s-ar supara daca performante nu ar fi,dar sa fie acel jucator pe care el viseaza sa-l vand cu 20mil$. Oricum cred ca Mihai Stoica este benefic Stelei.
 8. Bravo faceti bine ca nu-l votati, si ca sa moara el de ciuda sa votam toti cu Vadim(cica e un adevarat stelist)