pytycrys

membri AISS
 • Content count

  1,234
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by pytycrys


 1. Salut, nu am mai postat de foarte mult timp pe forum din cauza caderii in care se afla, dar nu despre asta e vorba acum. Singurul lucru de care sunt curios, daca ma poti lamuri, Marius, este de ce se reproseaza doar unei parti a stadionului protestul. Dumneata, pentru ca ai ceva multi ani peste mine, cum protestezi, as indrazni sa te intreb. Prin neprezenta la meci? Amandoi stim bine ca asta e o gluma.

   

  PS: Cat despre faza cu intoarcerea peluzei datorita rezultatelor, iarasi, amandoi stim ca asta este o gluma, pentru ca sunt poze de la sfarsitul campionatului trecut in care se vede clar daca era lume in peluza sau nu. Numai bine!


 2. Chiar vorbeam cu cineva zilele trecute, si ziceam ca de la Goian, nici un jucator n-a mai pupat emblema dupa un gol. E uite ca trebuia sa marcheze Crudutza :D

   

  1336345320_foto1.jpg

   

  Si Golanski a pupat emblema in meciul cu cainii din Scm acum vreo 2 ani...Cand il injurau toti taranii la iesirea de pe teren. :)


 3. Hop si eu.

   

  Grupa D

   

  Franta - Anglia 1

  Ucraina - Suedia 2

  Suedia - Anglia X

  Ucraina - Franta 2

  Suedia - Franta 2

  Anglia - Ucraina 1

   

   

  Bonus :

   

   

  Cel mai bun atac(se calculeaza numar goluri /meciuri jucate) : Rusia

   

  Cea mai buna aparare(se calculeaza numar goluri/ meciuri jucate) : Germania


 4. @Joga

  Cu tot respectul pentru facultatea care o faci, de altfel cea pe care vreau si eu sa o urmez, te contrazic. Joc fotbal de vreo 6 ani si ceva in cadru profesionist si iti zic sincer ca nu se rupe asa usor un ligament. Ligamentele se rup in cazuri extreme si destul de rare. Ca un plus, daca avea ligamentul rupt, nu putea nici macar sa-l sprijine de pamant. O prietena de a mea care face atletism a avut fisura ( NU ruptura) de ligament. Rezultatul? 4 saptamani cu ghips, controale, etc. Si acum, dupa 3 luni si ceva, inca nu poate sa alerge in mod normal.

  @Raul

  Nu e cazul sa te alarmezi. Probabil e o simpla entorsa si ce ai vazut tu "rosu" ar putea fi de la gheata. Pune acolo unguent Fastum, Diclac, Diclofenac, Lioton, Arnigel, etc. Cam toate fac aproximativ aceleasi lucru din experienta mea. Mai pune si gheata, gheata ajuta sa se dezumfle zona.

  Numai bine!