pytycrys

membri AISS
 • Content count

  1,234
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pytycrys

 1. Dat fiind ca nu mai e nici un topic activ despre PS ,aici va puteti desfasura in legatura cu ganduri,idei,sustineri,lideri stuff. Ridic o mana sus pentru Peluza Sud si baietii de la Sud din sectoarele 23,24 din Tribuna 2. Peeeeeluuuuuuuuuuuza SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD!
 2. Baga neaparat The Shining de Stephen King. Pe urma poti continua cu Apocalipsul, Christine, Zona Moarta, O mana de oase si Misery. A, si Orasul BantuIT.
 3. V-am dat si eu PM la amandoi.
 4. Nu e vorba de suma, dar mnoh...
 5. Pai da, daca zice Duckadam ceva de ce sa nu mancati si voi acelasi ca*at? Gazonul sintetic ar trebui sa fie un avantaj enorm pentru o echipa ca Steaua care se presupune ca e o echipa tehnica care paseaza mult. Cat despre "riscul accidentarii", no comment. O prostie, nu are nicio legatura terenul cu riscul accidentarii atata timp cat nu joci pe ciment,asfalt,bitum.
 6. Trabzonspor bate, la fel si Bordeaux dupa parerea mea. Ungurii n-o duc bine in genere, iar Bordeaux au o echipa solida. Potential de X ar fi Bursa-Twente, Tromso-Partizan, Luzern-Genk...Poate si cainii...
 7. Manchester, Pandurii...Poate si Brasov...
 8. De ce pot sa dau de multe ori "Thanks" daca apas repede-repede pe buton??
 9. Super si albumul "Audioteca" al trupei Unu, doi formata din Ais the Chef si Cumicu. Batranu Records pe felie.
 10. Pentru fantezisti.. Sunteti penibili. Aveti gandirea fix specifica persoanelor care au roboti la avatar. Ia ziceti baieti, s-a vazut valoarea pe care o avem cu u Cluj, nu? Fi-mi-ar scarba de voi...
 11. Nu prea e nimic interesant la aia cu rosu...Presupun ca stim cu totii castigatorul...
 12. Asta a fost stilu' lu' Blaziny mereu...
 13. Si Golanski a pupat emblema in meciul cu cainii din Scm acum vreo 2 ani...Cand il injurau toti taranii la iesirea de pe teren.
 14. Pai hai cu Hajduk Split.
 15. Portugalia - Spania 2 Bonus: Se vor marca peste 2 goluri ? NU Marcheaza Portgualia ? NU
 16. Germania - Italia 1 Bonus : Marcheaza Mario Gomez ? - DA Marcheaza Balotelli ? - NU
 17. Anglia - Italia 1 Bonus : Vom vedea prelungiri ? - NU Se vor marca peste 2 goluri ? - DA / NU
 18. Spania - Franta 1 Bonus: Vom vedea prelungiri ?- DA Se vor marca peste 2 goluri ? - DA
 19. Germania - Grecia 1 Bonus: Vom vedea mai mult de 2 goluri ? - DA Va inscrie Mario Gomez ? - DA
 20. Cehia - Portugalia 2 Bonus: Vom vedea prelungiri ? - NU Va inscrie Cristiano Ronaldo ? - NU
 21. Hop si eu. Grupa D Franta - Anglia 1 Ucraina - Suedia 2 Suedia - Anglia X Ucraina - Franta 2 Suedia - Franta 2 Anglia - Ucraina 1 Bonus : Cel mai bun atac(se calculeaza numar goluri /meciuri jucate) : Rusia Cea mai buna aparare(se calculeaza numar goluri/ meciuri jucate) : Germania
 22. @Joga Cu tot respectul pentru facultatea care o faci, de altfel cea pe care vreau si eu sa o urmez, te contrazic. Joc fotbal de vreo 6 ani si ceva in cadru profesionist si iti zic sincer ca nu se rupe asa usor un ligament. Ligamentele se rup in cazuri extreme si destul de rare. Ca un plus, daca avea ligamentul rupt, nu putea nici macar sa-l sprijine de pamant. O prietena de a mea care face atletism a avut fisura ( NU ruptura) de ligament. Rezultatul? 4 saptamani cu ghips, controale, etc. Si acum, dupa 3 luni si ceva, inca nu poate sa alerge in mod normal. @Raul Nu e cazul sa te alarmezi. Probabil e o simpla entorsa si ce ai vazut tu "rosu" ar putea fi de la gheata. Pune acolo unguent Fastum, Diclac, Diclofenac, Lioton, Arnigel, etc. Cam toate fac aproximativ aceleasi lucru din experienta mea. Mai pune si gheata, gheata ajuta sa se dezumfle zona. Numai bine!
 23. Nu mi se pare un salariu nesimtit pentru traiul alora nici 10.000$ pe luna...
 24. Bd. Basarabia, nu Basarab. Adica unde e si FRB, de la Flamaropol inca vreo 150m spre Stadionul 23 August.