chester123

Seniori
 • Content count

  128
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by chester123


 1. Mda. Mai țineți minte ce scandal se facea pe la TV pe vremea cand Gardoș l-a faultat pe baiatul ala de la Pandurii (nu-i rețin numele momentan) ?

   

  Respectivul/respectivii de la Dinamo, care in mod evident au intrat intenționat pentru a-i distruge pe jucatorii adverși, vor primi macar cat a primit Gardoș ? Și din partea $Federației$, și din partea pre$ei.

   

  (Cam asta e singurul lucru relevant din tot meciul de-aseara Nu de-alta, dar explicațiile de genul: Așa facea și Lacatuș mi se par retardate, și le aud prea des de pe la căței.)

   

   

  Na, poftim. Luat de pe ghesepeu' :

   

  Mijlocasul dinamovist a socat cind i s-a transmis că fundasul Stelei poate lipsi tot anul si a replicat: "Eeee, oricum, ei luau vacanță!"

 2. Chipciu e suspendat. Dar oricum reghe e bulangiu ca nu-l baga. Iar Tanase a jucat fotbal cam cum stie el s-o faca. Pacat ca tine inca prea mult de minge.

  Ah, ok. Multumesc pentru informatie - ar fi trebuit probabil sa ma informez inainte de a posta.


 3. 1% ăla pe care-l avea Reghe in ochii mei incepe să se duca de tot. Încă il bagă pe numaru zece in teren. Agreez faptul că Iancu e titular, dar din pacate a ieșit din echipă cine nu trebuie (Chipciu).

   

  Încă nu ințeleg de ce mă mai mir sau de ce mai am speranța aia cat de infimă că se va face o echipă cat de cat normala

   

  În rest toate bune. Să sarbatoreasc㠝titlul, us25,26,27, Meme pe Gigi pe maybach pe palat.