Andrei*

membri AISS
 • Content count

  560
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Andrei*

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. "Sunt onorat ca sunt comparat cu Radoi, dar nu stiu daca rezist cat el capitan la Steaua.", a declarat Bourceanu pentru Pro TV nu prea stiu ce sa inteleg...e constient in ce s-a bagat sau doar nu are incredere in el?!!practic cu cat si-ar dori sa fie capitan mai mult,intr-un mod direct sau indirect isi creste cota singur...doar traim in era mercenarului sportiv!
 2. da bai dar ei nu la pierdut pe Banel care este o asa piesa importanta in angrenaju la echipa si n are atatea valorii noii aduse in timpu ashea scurt cum ave-m noii,de asta partea organizatoriceasca la Steaua nu s-e pune si trebuie timp pentru omogenitatea la bajeti.ave-m un plus la conducere care e mana in mana de la mache la ne-a MM care e stelist adevaraciune si se bate cu nuntasii pentru gloria din ghencia...ce stii tu de Inter care a-i vazut ca i-a batae de la Trazbonsport care este ei deci si noii pute-m sa face-m surpriza la seara la Cluj!ve-i vedea
 3. Lari esti fumat?!!Internazionale,Leonardo?!!!astia sunt de Liga II la noi,cum iti permiti sa compari Steaua cu Inter...cine e Inter?!!!
 4. =))) l-am auzit si eu la vremea aia,interpretat de cunoscutul Catalin!nu ma puteam opri din cantat... on: meci decis de valoarea individuala,simplu!
 5. OLEEEE!!!ce versuri minunate stie suporterii adevaraciune sa compuna...si acum haide-ti cu totii sa-le invatzam pentru meciul cu shalche si sa purta-m echipa spre victorie ca de asta ave-m nevoie acum
 6. haide-ti sa trechem cu vederea infringerea asta,se poate intanpla si la Barcelona care a-ti vazut ieri ca s-a inpiedicat dupa ce a avut 2-0.hade-ti sa sustinem bajetii cu shalche ca ne-a Gigi si ashea a pierdut 500 de mii de euro care baniii el ii baga in echipa ce se pregateste de finala ieuropeana pe stadionul natzional.l-am vazut si pe ne-a MM suparat ca orice stelist adevaraciune care se pune in genunchiii in fatza la suporterii deci clar ca ne-a furat arbitrajul.haide-ti la Cluj sa facem shou ca suporterii adevaratii
 7. da?!si Gigi Belciug sau MM ce sunt?!sau "adevaratii suporteri" care ignora conducerea si sustin echipa la ce categorie se incadreaza?!!binefacatori banuiesc
 8. sa fie implicati si huliganii aia veritabili din grupul Bilderberg?!
 9. incercati sa nu mai puneti botul la ce spune sporn.ro si presa in general...se numeste manipulare!despre faza cu "tiganii" ce crezi,ei nu au zabrautenii lor?!! bafta!
 10. evident,fireste si desigur...Balgarska Armia se afla in apropiere de Vasil Levski,oarecum in acelasi parc! p.s.nu-i asa bogdinho,ca tot le stii pe toate in privat?!
 11. din ce stiam Balgarska Armia nu e omologat,nu cumva se joaca pe Vasil Levski?!scuze daca gresesc...
 12. deci asta a fost meci de jucat la pariuri in Asia! tiki-takaaaaaa!
 13. @Gaby nu tu ma,mie!
 14. "Fanii Stelei din provincie sunt deosebiti si tot ei sunt cei care au asigurat atmosfera senzatională de pe Ghencea sau de pe Stadionul National la meciurile jucate in anii trecuti in cupele europene", a declarat MM la revenirea in Bucuresti. cred ca asta e in campanie electorala...vrea sa treaca de la cutia de carton la polistiren expandat!
 15. OLEEEEE! TRAIASCAAAAAA!