udaradu

Seniori
 • Content count

  238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About udaradu

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tg-Mures
 • Interests
  PESCUIT..SPORT.MUZICA
 1. SANT DIN TG-MURES, am fost la meci impreuna cu fii si nepoata mea ,stelisti pina-n maduva oaselor.Jur ca din citi suporteri au fost la meci cel putin jumatate sant stelisti. Toata lumea se astepta la un scor de 4;5-0 pentru Steaua dar dupa tot ce am vazut in teren:arbitraj,daruire,tactica de joc,etc.muresul a meritat victoria. Dar nu asta vroiam sa sa scot in evidenta.M-a socat cit de bine se vede amestecul Ciobanului in alcatuirea echipei si cit de evidenta este comanda care o primeste Stan de la el.As vrea din tot sufletul ca Steaua sa ia campionatul ,dar daca antrenorul nu este lasat sa-si faca munca lui acest lucru nu se va intimpla.
 2. Nu inteleg ce tot ai cu bani lui becali.Oamenii vor sa mearga la meci sa-si sustina echipa. Tu ai avut o parere sau sugerezi altceva.Sa-ti fie de bine dar nu inseamna ca tot ce misca pe acest site sa se conformeze la ceace ai propus tu.Toti vor sa-l vada pe becali la pamint dar asta este o alta lupta si pot sasi exprime nemultumirea fata de el si acolo.Nu te inteleg.In ceace-l priveste pe Martinovici ,nici eu nu cred ca trebuie exagerat cu actul lui de curaj.A facut ceace ar fi trebuit sa faca toti cei de pe teren inclusiv echipa adversa. Nu inteleg ce tot ai cu bani lui becali.Oamenii vor sa mearga la meci sa-si sustina echipa. Tu ai avut o parere sau sugerezi altceva.Sa-ti fie de bine dar nu inseamna ca tot ce misca pe acest site sa se conformeze la ceace ai propus tu.Toti vor sa-l vada pe becali la pamint dar asta este o alta lupta si pot sasi exprime nemultumirea fata de el si acolo.Nu te inteleg.In ceace-l priveste pe Martinovici ,nici eu nu cred ca trebuie exagerat cu actul lui de curaj.A facut ceace ar fi trebuit sa faca toti cei de pe teren inclusiv echipa adversa. Nu inteleg ce tot ai cu bani lui becali.Oamenii vor sa mearga la meci sa-si sustina echipa. Tu ai avut o parere sau sugerezi altceva.Sa-ti fie de bine dar nu inseamna ca tot ce misca pe acest site sa se conformeze la ceace ai propus tu.Toti vor sa-l vada pe becali la pamint dar asta este o alta lupta si pot sasi exprime nemultumirea fata de el si acolo.Nu te inteleg.In ceace-l priveste pe Martinovici ,nici eu nu cred ca trebuie exagerat cu actul lui de curaj.A facut ceace ar fi trebuit sa faca toti cei de pe teren inclusiv echipa adversa.
 3. Lasati-l pe MM ,va fericeste el cu-n antrenor de-l pomenuti toata viata.Are omul asta un tupeu de-ti vine tot timpul sa-l iei la pumni. Lasati-l pe MM ,va fericeste el cu-n antrenor de-l pomenuti toata viata.Are omul asta un tupeu de-ti vine tot timpul sa-l iei la pumni.
 4. Piturca??????....aveti grija.Caracterul acestui om e ....0(zero). As vota pentru GRIGORAS cu sugestia de a schimba 70% din echipa (si fara straini) sau sa-si ia cacareaza catrafusele si sa se refaca tot ceace a fost Steaua cu un patron gen Niculaie sau Valter.
 5. Vreau din tot sufletul sa batem.Nu stiu citi dintre voi ati vazut meciul Vasluiului la Tg-Mures dar ceace a facut amaritul ala de arbitru si magarul de Hizo a fost cea mai clara monstra de cum se fura in fotbalul romanesc.sunt sigur ca aproape toti arbitri din prima Liga tremura cind arbitreaza Vasluiul de frica lui Porumboiu.
 6. Daca Cartu a anuntat echipa asta poate sa se duca inapoi in Spania sa-si continue concediu.Afara cu mercenarii si cu putorile , apoi sa inceapa reconstructia.
 7. Lacatus ,Geraldo,Dica.Bomfim,Galamaz,Brandan,Nicolita,Burdujan.AFARAAAAAAAAAAA.Bergodi a fost singurul antrenor care ar fi avut sansa sa faca echipa la Steaua daca Cacareaza ar fi avut un pic de creer.Lacatus. te acuz de indepartarea tinerilor din echipa .Munca intr-o echipa o fac cei cu ptential fizic si intelectual,adica tineri.Tu si CACAREAZA ati adus pensionari.Afara si tu si el.
 8. EXEMPLU PENTRU TOTI COPII CARE VOR SA AJUNGA-N STINA CIOBANULUI.......UN ANIMAL MAI PROST CA OAIA. ......MORI SATANA.
 9. Si eu vreau acelas lucru.Mai bine cu ungurii decit cu tiganii.hotii,necivilizati,gunoaiele din sud.Jur ca sant roman care in 90 am participat cu copii mei la luptele cu ungurii dar acum m-as bate cu tigania sudista pina la moarte.Nu mai suport timpenia,minciuna,inselatoria si jignirea acestui popor care dupa parerea mea,si nu numai, vine din infecta societate nascuta dincolo de Carpati.Scuza-ma Adriane dar in cercurile romanesti din Cluj si Mures incepe sa se discute dinnou aceasta situatie.Daca esti din Cluj ,fa un sondaj.
 10. Haideti prapaditilor in ardeal sa vedeti bautori fruntasi.....60 de grade.....300 de grame peste Kil .
 11. d-le vlad Bogdan cind toti suporterii vor fii profesori de limba romana cu atestat,atunci ma las si eu de scris,pina atunci lasatii si pe cei cu carte mai putina sa-si spuna parerea.S-ar putea ca in domeniu in care lucrez eu ,tu sa fi fleasca.In ceace priveste mirosul de brinza(telemea)te informez ca ma pricep sa fac la nevoie si asa ceva.Tare ma tem ca nu ai nimic de-a face cu tg-muresul,ori esti VRIUN p....t din BALA
 12. Lasati antrenorul sa-si faca treaba,stie el ce face.Pacurar va rupe gura tirgului,,,sinteti cam multi antrenori , selectioneri , bagatori de seama,nu ala ca ala,dar dece nu alalalt,ala nu-i stelist(va fi).ala sa facut pe el cind era mic.celalalt are paduchi......na ca ma-ti inervat rau.LASATI-L IN PACE.....va pleca si asta .Avem si noi (sustinatorii)o mare parte de vina .Tineri pe care vrea sa-i aduca sunt valorosi.Planul lui e cu bataie lunga.Dece nu intelegeti?.Acum chear se vede ca exista interes.Nu credeti ca ar trebui sa punem si noi umarul? Hai si noi la treaba,ajunge cu cleveteala si zmiorcaitul.AIS-ul sa inceapa o campanie de incurajare si de sustinere a echipei si a noii echipe tehnice. Rafuiala cu ciobanu sa inceteze in interiorul stadionului si in apropierea echipei.....TREBUIEEEE,ESTE ABSOLUT NECESAR. Eu unul m-am saturat de tiganie si de pus capul in pamint.Vreau sa fiu MINDRU CA sunt STELIST.
 13. Transferuri marca Stoichita...stai sa-si aminteasca mosul Stoichita pe unde a mai fost in transhumanta si cu cine a ramas pretenas sa-i aduca pe toti pensionarii lui.Doi dobitoci.CACAREAZA IMPARAT SI ANTRENORUL LIMBY.
 14. Daca ai fi fost judecatorul lui in acel moment ai fi gindit la fel?.Tinerii acestei tari morti pe caldarim din vina lui(dece nu si-au dat demisia si totul ar fi fost fara varsare de singe si astazi ei erau in viata).Condamnarea la moarte iau scutit de hartuire prin mii de procese care ar fi avut loc dupa arestare(sa nu uitam:a fost torsionar si criminal,asta e sigur) .Oameni dornici de putere si slava dar redusi mental.Nu agreez nici situatia tarii de astazi dar eu desi astazi(22 dec 2009)mi-am depus dosarul de pensionare,inca mai sper la mai bine.
 15. l Steaua nu are nevoie de nici un jucator strain,sa ramina toti cei care-i avem,acum avem antrenor,Bergodi este antrenor,sa dispara MAGARUL DINTRE OI.El cu timpenia lui a stricat Steaua,a facut din Steaua o echipa de stresati care nu mai pot juca numai de frica.Bergodi are marea dificultate de a construi o echipa de stresati si de a le reda placerea de ajuca si dorinta de a face performanta.Daca reuseste veti vedea adevarata valoare a jucatorilor de la Steaua.D-zeu sa-i ajute.