Nyghty

membri AISS
 • Content count

  394
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nyghty

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.youtube.com/watch?v=2p3mRVQDUWw
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Peluza
 • Interests
  Pescuit, Muzica, Jocuri...
 1. 3-1 si 3-2 pentru mine sau ceva genul asta, parca... Le mai jucam o data daca e...
 2. 2.Nyghty - Arsenal 3.rezistenta_ultras - Barcelona
 3. elka 1-2 Nyghty Nyghty 3-1 elka
 4. Mersi, asemenea si tie!
 5. La multi ani, Ronnie!
 6. Sa ma scuzi, te rog...uitasem sa te trec in locul lui gio_stgloria
 7. Jucam..mai astept 2 zile sa vada toata lumea post-ul de mai sus si sa-mi zica daca nu mai joaca vreunul dintre ei. Refac echipele pt 2vs2 si jucam
 8. Sa-mi ziceti, va rog, daca e cineva din urmatorii care nu mai e dornic sa joace ca sa refac echipele, sa le fac pentru 2vs2: Ronnie, S.S Lazio, gio_stgloria, Adrian, Axel1947 MoWeed, Andrey27, Navodarean, Dayra, Caimac Klajete, Ebonyc, AG, Pytycris, DanielIT Lupanu, Nyghty, SuperstaR18, Dragoshel, R3fl3x Pana atunci, care are chef de niste hs-uri va astept pe silence.idle.ro:27015, dar sa jucati cu numele de pe forum sa ne recunoastem mai usor Mersi!
 9. Ca sa fie anul productiv, Aforic zice: "alias Emil Scott si eu album !! unul singur si altul cu Chimi, pana in vara dansam ca Delfinii."
 10. Gata, l-am ascultat si eu...da, e bun albumul. Si intr-adevar, pacat ca n-are si melodii solo in afara de bonus track-ul ,,Gaura de ozon". O noua piesa Praetor: Crezi ca stii (prod. Keri)
 11. Care a apucat sa asculte albumul, cum e? Sunt fiert sa-l ascult si mai e pana ajung acasa sa-i dau play
 12. Din ce se zvoneste, se poate ca toate meciurile sa se joace pe flamaropol, existand sansa ca patinoarul brasovenilor sa fie suspendat. Conform rohockey, pe 8 martie ar fi primul meci, pe flamaropol.
 13. "INCREDIBIL SI INADMISIBIL!!!! JUCATORUL NOSTRU Catalin BERDILA, AFLAT LA VESTIAR LA DEZECHIPARE, A FOST BATUT BESTIAL DE JOSEF ADORIAN! ANTRENORUL Victor CORDUBAN, IN TIMP CE INCERCA SA ALERTEZE POLITIA, A FOST INCONJURAT SI INTIMIDAT DE CONDUCEREA ECHIPEI BRASOVENE SI VICEPRIMARUL ORASULUI. PANA LA URMA POLITIA A FOST ALERTATA LA 112 DE LA Bucuresti DE CATRE PRESEDINTELE ECHIPEI, SE ASTEAPTA CA ECHIPAJUL SA AJUNGA LA PATINOAR!!!!" (sursa: Steaua Rangers, cont facebook) In semifinale, tot cu jegosii astia de la corona Brasov jucam.... Si declaratia lui Cristian Carlan, presedintele sectiei de hochei CSA Steaua: “La putin timp dupa sfarsitul meciului de la Brasov, am fost informat telefonic de antrenorul Victor Corduban despre faptul ca jucatorul nostru Catalin Berdila, aflat pe holul de la vestiarele patinoarului, a fost atacat si lovit de catre jucatorul echipei gazda Josef Adorian. Fiind un caz de agresiune intamplat inafara terenului de joc, i-am recomandat sa sune de urgenta la 112 si sa ceara prezenta unui echipaj de politie pentru constatarea faptelor, moment in care convorbirea s-a intrerupt. Dupa nenumarate incercari esuate, am reusit sa contactez din nou antrenorul, care mi-a spus ca e in imposibilitatea de a vorbi incat este inconjurat si amenintat de catre oficialii echipei din Brasov si o persoana care s-a recomandat ca fiind viceprimarul orasului. In acel moment am sunat eu insumi la 112 Bucuresti si am cerut legatura la Brasov, am informat politia despre eveniment si am cerut prezenta unui echipaj la fata locului. L-am informat de asemenea, despre eveniment si pe comandantul CSA Steaua. Apoi am cerut antrenorului sa faca toate demersurile legale necesare, ca urmare echipa s-a deplasat la sectia 3 Politie din Brasov unde jucatorul nostru a facut plangerea de rigoare. Fara alte incidente, echipa se deplaseaza spre Bucuresti, iar jucatorul va merge in cursul diminetii de maine la Institutul de Medicina Legala pentru constatari. In raport cu acest incident, fac un apel la toti sustinatorii echipei Steaua Rangers sa trateze cu condescendenta evenimentul, sa nu-l transforme intr-un motiv pentru actiuni si atitudini care nu-si au locul in sport. Sa lasam organele abilitate sa se pronunte si sa ia masurile care se cuvin in functie de cele constatate. Noi am facut demersurile legale, iar in continuare vom sesiza atat Federatia Romana de Hochei pe Gheata, cat si Agentia Nationala pentru Sport pentru luarea masurilor ce se impun pe plan sportiv” (sursa: Steaua Rangers, facebook)
 14. Nup, te poti duce linistita sa bei...cola cu de toate. O sa refac echipele ca sa jucam 2v2 sa ne gasim mai usor.