MD_4Steaua

Seniori
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MD_4Steaua

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Esti nebun omule:)) Mama, ce-am mai ris Bravo:)
 2. Frati stelisti. Terminati o data, va rog mult cu astfel de articole. Ce atata sentimentalism in deja "n" articole? Ele duc la categorisirea suporterilor in pro si contra ceea ce deja nu e bine, mai ales atunci cand e vorba de jucatori/suporteri/antrenori. Un articol de asta in luna cred eu ca e destul, dar cand vezi 3-4 si mai mult, atunci e patetic.
 3. Ia zi-mi si mie, cu ce a gresit Petre Marin in acest joc.
 4. Marsh mizerie!!!
 5. Ma repet: Uitati-va la ultimul scor al lui Arsenal- Sunderland jucat in ultima etapa in Anglia: 1-1 Bayern cu ... Bochum: 3-3. Ma rog, nu suntem unicii care au facut-o in aceasta etapa. Oricum, am ajuns la parerea ca...din pacate...Laca nu prea isi cunoaste jucatorii la momentul actual. Veti intreba cum e posibil aceasta. Tin sa starui ca principala cauza este ... da, Becali, cu metodele sale de a impune titularii si posturile pe teren. Toata aceasta harababura duce, parerea mea, la astfel de situatii, cand antrenorul nu mai stie de ce sunt capabili anumiti jucatori ai sai. (da, de Kapetanos era vorba). Nu zic ca e mare jucator acest Kapetanos, dar iata ca si de aceasta data nu a dezamagit. JOS CU Becali SAU LASA-L PE Lacatus SA CONDUCA ECHIPA, JEGULE!
 6. Uitati-va la ultimul scor al lui Arsenal- Sunderland jucat in ultima etapa in Anglia: 1-1 Bayern cu ... Bochum: 3-3. Ma rog, nu suntem unicii care au facut-o in aceasta etapa. Oricum, am ajuns la parerea ca...din pacate...Laca nu prea isi cunoaste jucatorii la momentul actual. Veti intreba cum e posibil aceasta. Tin sa starui ca principala cauza este ... da, Becali, cu metodele sale de a impune titularii si posturile pe teren. Toata aceasta harababura duce, parerea mea, la astfel de situatii, cand antrenorul nu mai stie de ce sunt capabili anumiti jucatori ai sai. (da, de Kapetanos era vorba). Nu zic ca e mare jucator acest Kapetanos, dar iata ca si de aceasta data nu a dezamagit. JOS CU Becali SAU LASA-L PE Lacatus SA CONDUCA ECHIPA, JEGULE!
 7. marsh dupa Stancu!
 8. macar asa
 9. Si pe dracu... iar potaile prin joc mediocru probabil vor castiga si maine, si e deja-vu deja cu ce s-a intamplat acu' 2 ani..
 10. suntem moca...
 11. Si totusi, fostul sau antrenor il recomanda mijlocas stinga, nu? Acum vad ca nu mai e la centru, dar joaca pe dreapta (?)
 12. Ma lamureste cineva? Ce post joaca Toja in acest meci?
 13. Ma lamureste cineva? Ce post ocupa Toja in acest meci?
 14. Fratilor, atata vorba despre acest joc Fotbal Manager. Imi dati si mie un link ceva? Am cautat pe google dar e prea multa informatie acolo, si timp prea putin am Un link va rog, sau ceva informatii despre modul de joc, se instaleaza vreun client ceva sau direct de pe browser se poate? E free sau pay? Multumesc
 15. Da' mai taca-ti fleanca mai natafletule si lasa-ne sa ne bucuram de aceasta calificare. Bravo Steaua, bravo tuturor celor care au pus umarul la aceasta victorie. Nu ma intereseaza arbitrajul, nu ma intereseaza declaratiile sefilor, rivalilor, etc, ma intereseaza faptul ca Steaua a cistigat!