Zapo6

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zapo6

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. cine stie cum se numeste melodia de la inceput de meci ??...de pe Ghencea...ms
 2. ma bucur ca a venit la Steaua, eu unul il admir pentru jocul care si-l face, sper sa faca treaba buna in Ghencea si cu aducerea lui sa se rezolve problemele din defensiva !! succes Rada !!! steagsimplu steaua_ro
 3. Succes Alex !! steag2
 4. A.C. Milan steag2
 5. sper sa gaseasca echipa potrivita pana la inceputul competitiilor !! ca sa numai asteptam euro golurile lui Dica, ci sa castige un meci aja cum se castiga !! n-am nimic cu, Dica, este un super jucator si ii doresc succes !! vom vedea !!
 6. cine joaca FIFA, UEFA 2007 mai mereu ma gasiti pe zapo6_hunter90 Succes la joc !!!
 7. cine joaca FIFA, UEFA 2007 mai mereu ma gasiti pe zapo6_hunter90 Succes la joc !!!
 8. Bravo voua GC !!! sunteti de admirat, succes si sper sa realizati tot ce v-ati propus !! Succes GC !! steagsimplu
 9. frumos calendarul dar greu pentru baietii !! sper sa trecem peste fiecare etapa cu bine, mai ales in penultima, cand trebuie sa-i zdrobim pe cAINII, succes Steaua !!! SPRE 24 !!!
 10. Mai au mult de munca, si sper sa se rezolve inainte de competitiile de anul asta!! se misca binisor echipa cu "rezerve" !!!
 11. imi pare rau ca a plecat, era unu dintre cei mai buni atacanti ai Stelei, dak nu cel mai bun, pe deoparte imi pare bine fiind ca a ajuns undeva bine, la o echipa mare, cea mai titrata echipa din Belgia, sper sa-i mearga bine fiindca stie cu obiectul muncii..... succes, Thereau !!!! Mai rar ca el.
 12. af fii frumos dak ar ramane, dupa parerea mea este cel mai bun atacant al Stelei si va fii dak va ramane!! Alee Thereau!! cat despre, Andrey nu prea a avut timp sa arate ce poate asa ca ar fii bine sa ramana si el. Vom vedea!!
 13. bine ai revenit, Neaga, ma bucur mult ca a revenit in Ghencea sper sa faca treaba buna aja cum il stim ca face. succes !!
 14. Bravo, Mirel !! e bine ca incepe o data cu echipa pregatirea. o veste buna!! Succes, Mirel Radoi !!
 15. Bravo lui, sper sa faca treaba buna la Steaua !!