Cogliostro

Seniori
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cogliostro

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. [ Stai linistit ca nu va pune preturile alea. Si-ar ridica chiar toata lumea in cap. Pana si pe oile care-l au drept idol. Si oricum, cat timp vine banu' pe el il doare "fix in palarie de suporteri". La finalul sezonului trecut, sub presiunea tribunelor, s-a inmuiat bine de tot. Acum iar e mare si tare. Pacat ca nu suntem asa hotarati ca atunci. Sau cel putin nu asa multi. Salut! Pai normal ca poate...doar el e razboinicul,luminatul,cu el este Dumnezeu...numai sa-l lase pe antrenor in pace.Din cate mai cunosc si eu intai se fixeaza un set de obiective,apoi se asteapta finele primei jumatati a campionatului sau sfarsitul campionatului intreg apoi ii ceri socoteala.Nu il dai afara de la echipa ca nu-l pune pe Radoi fundas la marcaj sau ca se duce unu sau altu cu vrajeala la maria sa tantaru lu peste. Sper sa fie lasat in pace Pedrazzini sa dezvolte jocul Stelei asa cum era el in vremurile lui Zenga si Protasov. Numai bine si FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. Salut! Am mai facut un comentariu jos...sa vin cu o adaugare...Pedrazzini are nevoie de timp sa confirme...de aceea fac apel la toti cati o sustin pe Steaua
 3. Salut! Pedrazzini a venit de putina vreme la Steaua.De cand a ajuns principal simt o imbunatatire substantiala a jocului.Mijlocul a inceput sa nu mai scartaie,jocul a capatat o viteza in plus,ceea ce nu poate fi decat bine. Imbucurator este si faptul ca nu am mai vazut tensiunile alea legate de alcatuirea echipei...ca o face Becali sau antrenorul.Poate voi fi injurat pentru ce voi spune dar nu cred ca,injurandu-l pe Becali vom rezolva ceva...Steaua are nevoie de suporteri...un boicot al suporterilor ar dezavantaja-o. Bun...a facut ceea ce a facut...ne-a umilit,ne-a jignit...dar daca va fi injurat,ar putea lua masura pe care a luat-o celalalt Gigiloi...adica Netoiu la Craiova...sa puna pretul biletelor la peluza 500 RON ,tribuna 2500 RON si 1 4000 RON. Si atunci chiar nu ar mai putea nimeni sa sustina echipa de suflet.Abia vor mai veni 50-100 fani...si deci ce castigam? Numai bine si FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 4. Salut! Nu am mai postat de multa vreme...sper ca venirea Regelui sa schimbe ceva in jocul Stelei...in BINE!!! Totodata sper ca Regele sa aduca acel spirit al vitezistilor de altadata,in vremurile frumoase in care Steaua facea furori in Europa si sa conduca echipa catre performante la fel de mari. Nu as vrea insa sa fie subiectiv in alegerea primului 11 asa cum adeseori a fost Zerolaroiu si de asemenea nu vreau sa devina orbit de bani...vreau sa fie cu picioarele pe pamant si sa ne aduca acolo unde trebuie!Adica acolo unde ne-au lasat Zenga si Protasov si chiar mai departe daca se va putea! Si inca ceva...de multe ori se intampla sa mai pleci si cu stangul...trebuie sa ii acordam credit...macar cateva jocuri...stiu eu vreo 4-5 la numar...sa nu strigam din prima DEMISIA!!! Sa fie intr-un ceas bun si... FORZA Steaua!!!!