inches

Seniori
 • Content count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About inches

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Paris
 1. Stati linisti, Pac Pac in 6-7 etape depasim pe CFR Cluj Becali, du-te naiba, cum vrei rezultate cu nishte ratati ?
 2. @Shady_steaua Dute la naiba ! Exact de aia ste un forum liber aici, ca sa nu fim manipulati de Becalistii ca tine.
 3. Dar mai lipseste un coordinator care sa dea pase la atacant ...
 4. @radutheodor Tu visezi daca crezi ca un muncitor cistiga 2500 de euro in spania ...Maxim 1200 in cazul in care nu munceste la negru ... SMIC adica salariu minim autorizat pentru 35 de ore pe saptamina, se ridica la 1300 si unpic pe luna in Frantza. 2500 de euro est deja salariu de cadru superior. Pe urma daca vorbeai de 2500 pe an, asta e prea putin.
 5. cel putin in mai mult de 10 zile, poate in 15 zile.
 6. Bai eu zic totusi, mai bine se ocupa Giovanni decit Gigi de transferuri. Poate cu Giovanni scapam si de nishte nenorociti ca Lovin, Petre Marin, Surdu, Iacob & co.
 7. weezer pe urma urmeaza si doua meciuri ale Nationalei, deci pina la Steaua - Dinamo se va intampla multe.
 8. Cancan lanseaza bombe: Se vorbeste de Marica imprumutat la Steaua (nu se stie daca numai 6 luni sau mai mult cum ar vrea Steaua) si revenirea lui Laurentiu Rosu. Bine bine, eu nu stiu cat de sigura este vestea, tinand cont ca este veiculata de Cancan.
 9. Nu cred ca Zapata e mai bun decit Lobont ! Dar cel mai bun stelist la moment, asta e sigur. Naiba sa fie !!! Cind nu avem portari avem echipa, acum avem portar, dar unde e echipa ? La pescuit.
 10. Numai prostii. Nu uitati ca Becali nu detine cine stie ce din Steaua (numai stiu era dat pe prosport.ro) si cu banii Imprumutati (vreo 13 Milione de Euro). Cei 150 000 000 Euro e o gluma proasta facuta. Nu da nimeni 150 000 000 M de Euro. Stati linistiti, Becali ramane numai pentru dragul nostru pina la alegeri.
 11. @weeezer Nu mi a placut nici o data de Paraschiv, dar in acest caz iti dau dreptate. El fugea pine ii se rupeau picoarele, ca si Banel, dar avea visiune in joc. La Steaua de fapt nu exista automatisme, totul se joaca din intimplare. Constructia jocului nu exista. Pe urma ce a spus FC_STEAUA_1947 despre mijloc nu sunt de acord, avind in vedere ca e mai rau decit atit. Primul rind nu e o tactica in diamant, avind in vedere ca sunt doi recuperatori (Lovin si Petre) si nu unu. Al doilea rind mijlocul ofensiv ori nu exista (cind Dica joaca mai sus), ori e Dica care e lent si complet iesit din forma. Eu cred ca trebuie lasat de o parte 4-4-2 ca tot ce joaca asa si ca nu mai merge. Mai la moda este sistemul 4-3-3 care devine in faza ofensiva un fel de 4-5-1. In acest caz rolul jucatorilori pe aripii este PREPONDERANT. Dar ce poti sa faci cind nu ai Atacant care sa faca diferentza? Revenim la slabiciunea echipei. EDIT: un exemplu de 4-3-3 poate fii observat la Lyon.
 12. Singurulu lucru de facut e de stat acasa, sa joace nenorociti aia pe stadionul gol, ca altfel banii merg la Fecali in buzunar. Asa daca nu mai vine nimeni, poate ca o sa plece prostul ala. Mie frica ca daca mai ramine mult, vom merge si mai in jos. Ne am ales cu praful. A cumparat prostul ala, bai dar prost mai e, 20 de jucatori de nici o valoare, mai bine lua 2-3 de milioane de Euro decit atitea jucatori SUPRAEVALUATI la 500 000 de Euro. Nici aia mai scumpi nu au demonstrat ca merita sa imbrace Steaua. Becali sa jucat cu suporteri, si a mers pina in momentul in care strategia lui ciobaneasca a dat faliment. A spus ca are oferte pentru Radoi la 12M de Euro (cine il mai crede ?), ca il va da pe Dica cu 10 ca atita de valoros e el, samd. A spus ca va face transferuri de milioane, ca va face o echipa competitiva de 30 de jucatori (nici o echipa care merge bine nu are atitea jucatori in echipa A), ca o sa vedem noi ce smecher e el. Toata strategia lui a dat faliment, si lamentabil. A spus el ca Steaua asta asa puternica si cu spirit de luptatoare va lua 12 puncte in LC. De fapt a facut tot ce si a propus, in felul in care fac toti oameni politici : NIMIC. Asta vrea el sa fie (presedinte), dar el de fapt a facut ca or ce politician de mina a doua: a mintit si furat. Da a furat Steaua, si ne a mintit pe noi suporteri
 13. Autocar care nici macar nu e folosit ...
 14. Si ce vrei sa faca ? E normal, e angajat la Steaua, si patronul lui e GB. Nici Hagi nu sa legat de GB cind mai era angajat. Dar vei vedea cind va pleca va fii altfel...
 15. Eu nu stiu ce parere aveti voi din Romania, dar pe mine ma sperie ce spune Becali in presa, si mai rau decit nici o data. "Razboi"-ul cu Hagi in care sa bagat o sa fie urat de tot ca vrea sa implice si jucatorii. Cu conferintze de presa si mai stiu eu ce. Daca prostul ala de Neaga nu se baga sal tavaleasca pe Hagi ... Ovidiu Petre a fost corect, chiar daca ar fi facut ceva contra Hagi, nu a facuto prin presa. Neaga este un nenorocit, un ratat, la fel ca si patronul lui. Ce fac acum jucatorii se concentreaza asupra aspectul extra-sportiv sau ce ? Cum sa fiu concentrati pe planul sportiv cind strica GB in asa fel echipa? Afara din Ghencea, sau mai bine zis, afara din Romania !