p3ndu

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About p3ndu

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  alexx_i
 1. @adalisima : la cum ai calculat tu, ar trebui ca 5 milioane de suporteri sa cotizeze, insa nu prea vad eu ca se intampla asa ceva. de exemplu, cati s-au inscris si cotizeaza la AISS? 1. o idee buna ar fi ca oameni reprezentativi pentru Steaua sa inceapa o campanie de "privatizare" a echipei, in sensul ca ar putea merge la suporteri instariti financiar ( oameni de afaceri si etc ), dispusi sa investeasca in echipa, urmand sa-i convinga pe acestia sa devina actionari la echipa, in cazul preluarii -- care s-ar face pe banii lor ( sau ceva de genul .. cum se intampla la echipe mai mari ) dar ... 2. crezi ca vinde ciobanul echipa pe 50 de milioane? 3. poate apare vreun "Lee Harvey Oswald" si la noi, scapam de cioban si asta e ( scenariu SF, in concordanta cu ce s-a discutat pana acum in topic )
 2. Se scrie "Luminatul", cu "L" la fel ca "Dumnezeu". Ai grija, poate afla Fane cum postezi pe site. :wink:
 3. Mai se vand abonamente? 1.7 Citatele (Quote): Este voie sa citati in intregime orice post, cu exceptia celui imediat anterior. Exista totusi si exceptii. Puteti cita din postul anterior in cazul in care nu il citati complet, c i numai o idee, o fraza, o expresie etc. Daca vreti sa evitati un citat, folositi cu incredere numele userilor carora va adresati in mod punctual (ex: Pentru Gigel, @Gigi, Gigele, Vasile! etc). In rest, daca postul nu este imediat anterior, puteti cita fara nici o restrictie. Nu mai cita intreg postul de mai sus
 4. O sa fie un meci greu, dar Steaua joaca mai bine cand intalneste un adversar de "valoare". Sunt sigur ca o sa castigam la o diferenta de 2 goluri. Cu Rapid a fost pura intamplare ca au reusit sa ia flamanzii un punct. Forza Steaua!
 5. Si cu cat il dai cel pentru meciul cu Lyon? :-SS
 6. Parerea mea e ca, pentru a face fata in Champions League, avem nevoie de jucatori cu experienta in Champions League. Costa, dar meciurile din grupe aduc bani ( nu mai zic de optimi si mai departe ). Poate o sa vina vreun necunoscut si o sa faca senzatie, dar care sunt sansele sa se intample asta? Lupta Steaua!