carminastan

membri AISS
 • Content count

  672
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About carminastan

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 1. Multumesc
 2. Da da, de ziua mea )
 3. Multumeeeeeeeeessssscccccccccccc >< va pupa fata pe toti!
 4. parca ziceai ca nu mai bei cu noi
 5. http://en.wikipedia.org/wiki/IMAX
 6. O mare pierdere de timp . Si cat timp...aproape 3h
 7. Departamentul de marketing de la club se ocupa de asta.
 8. Cu dedicatie pt Tanase, sa bea in cantonament si sa nu mai umble prin cluburi: http://www.steauafc.com/ro/articole/vinuri...meniile_ostrov/
 9. Confesiunile unui cafegiu - Gheorghe Florescu (http://humanitas.ro/humanitas/confesiunile-unui-cafegiu) Personal m-a fascinat. Si asta mi se intampla foarte rar. Si mi-a mai si amintit ca visul meu e sa am o cafenea 8->
 10. Confirmarea o vei primi pe mail, daca adresa trecuta in formular este corecta. Pe adresa pe care ai trecut-o se va trimite legitimatia. daca doresti ca legitimatia sa fie trimisa la alta adresa decat cea furnizata, da-ne un mail ([email protected]) si se rezolva. Pentru mai multa siguranta, verifica si folderul de Spam, caci poate mailul a ajuns. Numai bine.
 11. http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...sa-alba-4948926
 12. Pe adresa pe care ne o furnizezi, dupa cum spuneam primesti legitimatia. Nu este obligatoriu sa dai adresa din buletin. Poti sa dai orice adresa daca stii ca ai cum sa iti ridici eventuala corespondenta. Oricum cea mai mare parte a comunicarii se face pe forum si prin email. Te asteptam la meciul cu Gloria Bistrita. Iarasi nu este obligatoriu sa stai la T2 (daca asta s-a inteles din postul lui Lari). E alegerea ta, poate vrei sa stai la peluze. Oricum, da-ne un semn de viata daca vrei sa aflii mai multe in ziua meciului. Iti stam la dispoztie. De asemenea, daca vrei sa te inscrii si vii si la meci, ne poti aduce actele atunci (cererea si copia dupa CI), fara a mai fi nevoie sa le trimiti prin posta.
 13. Cum consideri tu ca e mai bine. Adresa o folosim pentru a-ti trimite legitimatia de membru. Cat despre plati , dupa cum spuneam mai devreme, pot fi facute atat direct in contul deschis la BRD din tara, dar si prin moneybookers din afara. E alegerea ta.
 14. E nevoie de copia dupa CI. Si nu, nu e nevoie de chitanta de la BRD. Intr-o zi , maxim 2 de la plata, putem vedea in extrasul de cont. In rest, totul e asa cum ai inteles. Si nu in ultimul rand, din momentul in care ai primit confirmarea, mai da un PM lui Azzido sau George Stan sau mail pe [email protected] cu username-ul tau de fcsteaua.ro ca sa primesti drepturi pe sectiunea dedicata membrilor.
 15. Nu. Dac aai trimis online se prelucreaza mai repede. Atat ca au fost cateva probleme cu mailul de la logistica saptamana trecuta si este posibil sa nu fi ajuns. In seara asta mai trimit odata (daca RDS binevoieste sa imi dea netul pe care il platesc ca proasta)