PHanatics

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About PHanatics

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. PHanatics UTA - Vaslui x2 Ceahlaul - Poli Iasi 1 National - Gloria 2 Otelul - Farul 1 Jiul - Rapid x2 P.Timisoara - Arges 2 Unirea - CFR 2 Pandurii - Dinamo 2 Universitatea - Steaua 2 Ai dreptul la o singura dubla. Urmatoarele se vor anula cu tot cu meci. Moderatorii
 2. Nu sunt un user prea activ pe forum, dar intru zilnic pe site si sunt foarte interesat de articolele redactate de voi. As incerca si eu sa imi spun opiniile legate de anumite teme, si de aceea fac si eu o cerere catre voi. Va multumesc !
 3. Meciul va fi destul de usor , avand in vedere ca Urziceni este o echipa modesta. Sigur vom lua cele trei puncte. Ar fi bine sa il titularizeze pe Ochirosii, are nevoie de experienta si de multe jocuri. Campionatul nu este inca decis, mai sunt multe meciuri de jucat si destule puncte puse la bataie. Singurul dezavantaj al Stelei este ca toata lumea pune echipa la zid , inclusiv presa si federatia. Singurul lucru bun ramanem noi, fanii, care suntem alaturi de ei si la bine si la rau. M-a impresionat atmosferat de la meciul cu Forex.