zugry

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zugry

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  zugry01

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Galati
 1. aveti idee de unde as putea cumpara bilete? ca pe biletedinamo.ro sunt la alte preturi decat cele anuntate... si nu sunt din Bucuresti, asa ca nu pot ajunge la stadion; apropo: se vand si la stadion?
 2. cineva interesat de deplasarea la Utrecht? Dincolo de ce am cetit pe forum despre opinii cu "nimeni pe stadion" datorita preturilor la bilete, sunt sigur ca daca Steaua va juca fotbal vor fi tribunele pline si vor fi si amatori de deplasari. deci... cineva interesat de deplasare la Utrecht?
 3. stie cineva ceva de biletele pentru meciurile de acasa? lasa-ti-o moarta: ii batem pe toti! cu Jiji in frunte
 4. bine tu, mai moldovene! stie cineva cat costa beletele in Ghencea pentru grupele Europa League?
 5. la care telefon? scuza-ma, dar nu ti-am inteles exprimarea.
 6. pina la urma, plecarea este la ora 5 sau la ora 6? din fata stadionului Ghencea? vor fi autocare ale mai multor grupuri sau doar cel al AISS?
 7. sunt 100% stelist si 10000% ca e caine PS: ce dreaquț face la posta, totushi???
 8. Stanici imi transmite azi intr-un mesaj privat ca plecarea va fi in jur de ora 6 dimineata! La cei care vin din provincie nu se gandeste nimeni??? Vreti sa dormim o noapte in gara? de la Galati, de exemplu, primul tren e la 5:15 si ajunge la 8:40!
 9. din primul sau din al doilea autocar? anyway, eu m-am rezervat, deci... nu ma mai intereseaza decat ora de plecare.
 10. totusi, update la situatia rezervarilor nu ati mai facut. asta asa, pentru cei care mai citesc statistici... pe de alta parte, eu voi depune azi banii in contul AISS, sper sa mai fie locuri. O zi buna!
 11. ce intrebare retorica... unde sunt stelistii adevarati... ? vorba aia: macar sa vedem Munchenul, ca pentru Steaua... mai e un sezon si la anul!
 12. update la nr de bilete, vrem update!!!!
 13. www.steauafc.ro este extrem de prost realizat: nu are nici o informatie de contact, iar mailul de [email protected] nu exista...
 14. bilet intreg, sau jumatate de pret? In Ghencea se gasesc bilete si pentru copii? Am vazut pe situl Allianz Arena ca biletele pentru copii pina la 14 ani sunt la 50%. Exista un telefon de contact in Ghencea, unde se vand biletele?
 15. conducerea AISS a promis o situatie saptamanala a locurilor disponibile. as propune o situatie dupa fiecare zi in care se pot cumpara bilete (marti, joi, sambata)