gone

Seniori
 • Content count

  506
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gone

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. DanStan, lasa, e bine asa. Sa taca Gigi si sa vorbeasca, civilizat, Adi Ilie si Argasela. Nu stiu ce m-a bucurat cand azi la Sport.ro Manea tipa ca un idiot iar Adi Ilie vorbea calm, civilizat.
 2. predatorpulse7. excelent omule. Va intreb eu pe voi,frati stelisti,v-ati simti mai prost daca dupa un meci al Stelei nu ati citi vreo cronica de ziar? Nici bine nu ar fi. Dar as vrea o cronica reala. Sa fim criticati cand e cazul si laudati cand trebuie. Stiu ca cer mult dar putem visa.
 3. Citesc presa si ma minunez. E clar ca emigrarea e singura optiune. Uite ce scrie retardul asta in ProSport: Fiara veselã Porecla îl defineºte. I se spune „Fiara” nu pentru pasele limpezi, nu pentru driblingul nãucitor, nici mãcar pentru sprintul teribil. Ci pentru intrãrile tari, la minge ºi la oase. Ardeleanu ºi Camacho ºtiu perfect despre ce este vorba. Au plãtit cu carierele imprudenþa de a se afla pe acelaºi gazon cu Lãcãtuº. Suna rãu, nu? Supãrãm legendele. Chiar ºi atunci când ne trimit bezele, din gura tunelului din Giuleºti. Fiara era veselã nevoie mare joi seara, într-un moment în care contextul îndemna la cumpãtare. Penibil! Cum trebuie sã fii ca sã te bucuri, practic, de existenþa unui oligofren aruncãtor de brichete, care-þi aduce ceea ce n-ai fi obþinut chiar dacã jucai pânã azi? Este posibil ca Lãcãtuº sã fie convins cã a procedat corect afiºând acea minã zâmbãreaþã. Semn clar cã n-a priceput ºi continuã sã nu înþeleagã mai nimic din fotbal. Norocul lui a fost cã a învãþat, de mic copil, sã alerge mai repede decât bãieþaºii din cartier. Altfel, probabil cã acum era alãturi de ei, nu doar în cuget ºi simþiri, ca joi searã, ci în tribunã, bine înºurubat în dispozitivul uman de aruncat brichete spre arbitru. (Marius Geantã)
 4. Eu vroiam sa arata cum simt jucatorii de la Steaua. Si au dreptate, unii din ei. Nu poti sa imi spui ca Ovidiu Petre era huiduit pentru ca juca prost. Acolo s-a vazut mentalitatea de turma. Nu m-am simtit jignit pentru ca nici eu nu suport goarnele, doar mi se pare ipocrit. Am explicat de ce. Bodanel, nu, mersi. Daca imi sufla cineva o goarna langa mine ii atrag atentia si il rog sa inceteze. Ai fi uimit ce rezultate bune da o astfel de tactica. Si imi place sa cred ca ne-am civilizat si noi, macar in ultimii ani.
 5. Nu vorbi cu mine de parca nu merg la meciuri. Toti (adica si PN) il huiduiau pe Ov. Petre. Lovin a zis in presa ca nu e respectat si apreciat de suporteri, orice ar face, si ca poate ar trebui sa plece afara pentru a capata si el putin respect. A zis asta inainte sa inceapa returul. Uite ce zice si Dica: "Pe mine ºi azi (n.r. - duminicã searã) m-au înjurat. E de-ajuns sã greºesc douã pase cã gata, ºtiu ce mã aºteaptã. De patru ani mã tot înjurã unii. E pãcat, pentru cã aþi vãzut, atunci când suporterii încurajeazã echipa, victoria nu ne poate scãpa. Cred cã, dacã suntem mereu ajutaþi de public, suntem invincibili acasã. Doar o datã la nu ºtiu câþi ani se poate sã pierdem…" Asta gandesc jucatorii Stelei. Si voi va mirati de ce nu va respecta? Pai voi ii respectati pe ei? Si acum sunt destui idioti care il striga pe Mirel "finul". Inca ceva, putin offtopic. Penibil mesajul de la Sud cu turma. Pai voi vorbiti baieti? Acolo nu e tot o turma, mai mica ce e drept? Imi miroase a ipocrizie.
 6. Ovidiu Petre "Stiu ca eu mereu o sa fiu injurat, chiar daca marchez". Oare de ce nu va saluta jucatori? Sa fie si faptul ca in injurati si huiuiti cum prind un meci mai prost? De ce nu ii sustineti la GREU? Nu echipa, JUCATORII. De ce Ov. Petre era huiduit in Ghencea? PENTRU CA CRACIUNESCU A ZIS CA L-A LUCRAT PE Hagi? Asta e mentalitate de turma baieti, nu "consumul de fotbal".
 7. Lovin e rezerva, cand intra isi face treaba. Iar Ov Petre e cel mai bun jucator pe postul lui din Romania. Dar toti il critica pentru ca a zis Craciunescu ca el l-a lucrat pe Hagi. Gata, atat e suficient pentru a-l critica meci de meci. La fel si Surdu. Cine a zis ca presa nu poate influenta suporterii? Nicolita E AL 2 LEA MARCATOR IN CAMPIONAT. Poate ca nu e vina lui pentru cum am jucat in tur. Nu conteaza, Tiganel trebuie criticat.
 8. De un an jumate? Si de asta e al 2 lea marcator al echipei in campionat? Pentru "suporterul adevarat" care a scris articolul asta: Lovin e un baiat de MARE bun simt si stelist 100%. Poate pentru tine nu inseamna nimic, pentru mine inseamna. Suporterii care il critica pe Nicolita sau Ov. Petre (si el stelist de mic) sau care il numesc pe Radoi "finul" nu merita echipa asta.
 9. Sa stii ca e acelasi sistem ca pe Emirates Stadium.
 10. Eu am venit putin mai devreme (pe la 8 fara un sfert eram la stadion) si am intrat relativ repede. Singura problema a fost cand un grup de taranoi incerca sa se bage in fata ca ei e smecheri. In rest pace si bine.
 11. Nu e vorba de organizare, e vorba de TARANI. Da, multi tarani care inca nu s-au civilizat. Idioti care se impingeau la porti. Daca ar fi stat linistiti am fi intrat toti mult mai repede.
 12. Din cate am inteles (nu stiu, n-am vazut) singur sport in care exista pasiune in SUA e college football. Si mai exact echipele din Sud. Si asta pentru ca exista ceva rivalitate intre colegii si state acolo. In rest aveti dreptate totul e artificial. Tupac Amaru, americanii au modificat sporturile engezilor pentru a isi arata independenta totala fata de ei. Celelalte foste colonii engleze (India, Australia, etc.) au pastrat jocurile si chiar i-au intrecut pe englezi (cu excetia fotbalului, desi si aici Austalia i-a batut chiar la ei acasa). Baseball - criket , fotbal american - rugby. Singurul sport total american (adica inventat de ei) care are succes si in Europa e basketball.
 13. Cand raspunzi cuiva e bine sa citesti mai atent. Eu am zis ca in America un politist are voie sa te impuste daca viata lui este in pericol. Tu ce ai inteles? La Buzau A FOST UN CAZ EXTREM. Sau a fost ceva normal? Dinamovistii l-au luat pe unu la bataie, jandarmii au intrat peste ei sa il prinda pe ala vinovat. Dinamovistii au opus rezistenta si au inceput sa dea in jandarmi. Jandarmii au inceput si ei sa dea in dinamovisti. UNDE E ABUZUL? Aia n-au forum. Si oricum ideea ta e gresita. Faptul ca cineva incalca legea si nu e prins nu iti da tie dreptul sa faci acelasi lucru.
 14. noname_fu, cand vorbesti de tari civilizatem, te referi si la Anglia sau USA? Ai auzit de "zero tolerance" in Anglia? Cliseul "nu atinge uniforma" nu e doar la noi. In America un politist are voie sa te impuste (si nu gloante non-letale) daca viata ii este pusa in pericol. Daca ai cumva ideea sa dai intr-un politist nu numai ca te bate de iti sar capacele dar faci si puscarie. Crezi ca se vor opri abuzurile daca te bati cu jandarmii? Intrebarea e valibila si pentru ult_ras. Da, multe legii in Romania sunt facute prost dar nu le vei schimba niciodata in modul asta. Ba chiar le dai mai autoritate lor (uite ba ca astia iar se bat, trebuie date legi mai aspre). ult_ras, da, nu e normal sa-i calce in picioare pe amandoi. Dar daca aia opun rezistenta? Cum e normal sa procedeze?
 15. Fi atent ce zice un dinamovist care a fost la meci (am bolduit partile interesante): Ultima parte cu "fara probleme gen pietre si alte activitati ultras" e geniala. In rest fa si tu diferenta intre un meci de fotbal si o lovitura de stat/revolutie. Dar tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebare: Ti se pare normal sa bati un om pentru ca tine cu alta echipa? Si inca una: daca 2 oameni se bat pe strada (indiferent de motiv) e normal ca politia sa intervina?