Korado

Seniori
 • Content count

  2,035
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Posts posted by Korado


 1. Se distruge tot din primul mandat a lui Reghe, FCSB nu este Steaua, nici macar 1 % nu au avut spirit de lupta pentru acest meci.

  Mie si rusine si abia astept ziua in care se va retrage bqli de la echipa asta sa cedeze totul si sa terminam cu carnavalul asta.

  Din 1947 suntem o mare echipa dar din 2003 ne facem de rusine.

  Nu are nimic echipa asta, nimic! Ma intelegeti?  Nici marketing,nici academie,nici juniori nimic....nu mai zic de istorie,traditie,respect,valoare si acum in ultimul timp vad ca BUN SIMT.


 2. Ce legatura are xray faptul ca copii sunt antrenti de mici la academie?

  In campionat sunt pe locul 1 in momentul de fata, indifertent de cat a scazue FCSB din turatie.

  Ma uit la TV si bubui de ras cand il aud pe JJ ca viseaza Primvara UCL an de an si el nu e in stare sa bata Voluntari si CFR.

  Nu stiu de ce tot timpul este contra, daca stai bine sa te gandesti Hagi e mai stelist multi dintre noi si cred ca cunoaste mult mai multe decat mine sau cineva de pe site-ul asta.

   

  Chiar ma uitam cu stipoare cum acum 5-6 ani aici erau minim 500-600 de oameni care comentam impreuna si cred ca stii asta, acum au mai ramas cativa seniori carora li se mai audauga "Piluza Ros-Albastra"  iti spun sincer o sa ajugem de rasul curcilor.


 3. Si totusi cu toate problemele lor, au rezultate bune. Stim cu totii ca mai toate echpele din Romania se mobilizeaza foarte bine cand joaca cu Steaua si pun osul si piciorul pentru ca este o sansa sa fie vazuti si pot prinde un probabil transfer.

  Sa nu uitam ca in lotul celor de la Pandurii sunt jucatori cu mare experienta si nu au nimic de pierdut, probabil vor juca inchisi si vor incerca pe contra.


 4. @ Virgil

   

  Nu antrenorul si jucatorii sunt problema la echipa asta.

  Sunt multe gauri care nu le poate acoperi rezultatele.

  Nu stiu cum pot unii sa-si imagineze Steaua Bucuresti, cea mai iubita echipa de fotbal din Romania, fara galerie, fara imagine.

  Eu nici acum nu imi vine sa cred ca au ajuns cateii sa-si faca coregrafii pe spatele nostru, chiar daca ei nu vad ca nu sunt peluzele la stadion si sunt frustrati, parctic se carta singuri.

  Ma deranjeaza putin modul in care se trateaza acest asptect din partea conducerii ambelor parti si de la Armata si de la fcsb ( ceva pute la mijloc )!


 5. @ Virgil

   

  Exact ce ma gandeam si eu, dar apoi am zis hai sa vedem ce poate in teren, in meciurile care cu adevarat conteaza, nu cu parpoacele din Liga I, ma refer la meciurile internatonale.

  Atunci o sa vedem daca a fost umflat de presa ca Toja sau Tanase Cristi.