Cooper

Seniori
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Cooper

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Buenos Aires
 • Interests
  S T E A U A
 1. Dupã ce s-a vãzut nevoit sã schimbe formaþia cu cîteva ore înainte de returul cu Zaglebie din cauza accidentãrii lui Goian, Gheorghe Hagi se gîndeºte sã aducã un nou fundaº. Conform Cancan, Stelei i-a fost propus argentinianul Anibal Samuel Matellan. În vîrstã de 30 de ani, Matellan a jucat ultima datã la Gimnastic de Taragona, în Spania. În ultimul sezon a evoluat în 26 de partide. Argentinianul a mai evoluat la Boca Juniors, unde a cucerit trei titluri de campion, douã Cupe Libertadores, Cupa Intercontinentalã ºi Cupa Sudamericana, ºi la Schalke 04, cu care a obþinut o Cupã a Germaniei. Samuel Matellan este liber de contract. Sursa : stelisti.ro
 2. Oare il mai lasa Jiji sa faca poze in chiloti ?
 3. Asearã, o sursã credibilã din anturajul roº-albaºtrilor a dezvãluit cã Steaua a bãtut palma cu gruparea belgianã ºi cã jucãtorul va sosi în România zilele viitoare însoþit de impresarul sãu, pentru a semna contractul! "În proporþie foarte mare, Camus va ajunge la Steaua. Toatã lumea de aici este conºtientã cã va pleca la o echipã mai puternicã ºi cel mai probabil aceastã formaþie este Steaua", a confirmat ºi Manu Slave, un cunoscut ziarist belgian. Macar asta sa fie 100 % adevarat........
 4. Steaua a facut cu siguranta cel mai bun transfer in ultimii 2 ani. ZerOli la arabi. punct
 5. Vali Badea, clar.
 6. Musca-ti limba , ce naiba ! Sigur l-au auzit ziaristii lu` peshte pe Copos vorbind in franceza , si hopa, ei cu inventiile lor de rahat. Pfui, sunt tot mai scarbit de oamenii de presa. p.s. Scuze pentru off-topic
 7. Cei de la TVR l-au surprins pe Adi Ilie spunandu-i lui Oli ca e foarte aproape sa-l aduca pe "suedezul ala" ! Stie cineva amanunte?
 8. Se precizeaza ca insusi presedintele lui River ar fi confirmat, pentru presa argentiana, interesul Stelei pentru mijlocas. Din pacate, nu cred ca va veni la Steaua. Dupa plecarile lui Gago si Higuain la Real Madrid, Belluschi a ramas unul dintre cei mai buni mijlocasi din campionatul argentinian, iar cota lui se invarte in jurul a 7 milioane de dolari. In cel mai rau caz, sa ne bucuram daca ajunge Herea si Chiacu. Ma gandesc si la ce-a postat "un coleg de suferinta " pe o pagina anterioara, in fiecare an se zvonesc fel si fel de transferuri, in final ajungand la Steaua 2, cel mult 3 jucatori. Odata cu plecarea lui MM, sunt sigur ca JeeJee va transfera doar jucatori care-i convin lui, nici macar lui Oli. :twisted:
 9. Gigi Becali, invitat in cadrul stirilor sportive de la Prima TV :!: :?: :!: , a spus ca, Steaua e foarte aproape de transferul unui brazilian, pentru care va plati 2 milioane de dolari (11.02.2007, ora 19.00). Deja incepe sa semene a telenovela..... 8O :twisted:
 10. Il stiu pe acest jucator, e senzational, dar tinand cont de faptul ca River Plate a refuzat un transfer al lui sub o suma de 5 milioane de dolari (cred ca era vorba de Wolsfburg), mi-e greu sa cred ca Gigi ar fi dat atatia bani. In alt ordine de idei, cred ca MM ar trebui sa faca "excursii" in Argentina si nu in Brazilia, in primul rand datorita faptului ca jucatorii argentinieni sunt mai ieftini, in al doilea rand datorita faptului ca, jucatorii argentinieni sunt mai "usori adaptabili" conditiilor climaterice (existand o anumita similitudine cu cea din Romania), iar in al treilea rand, exista slava Domnului o multime de jucatori argentinieni foarte buni ce joaca inclusiv in diviziile inferioare.
 11. Da, chiar s-a animat forumul de cand a ajuns vestea sosirii unui jucator. Poate e un semn bun.
 12. E vorba de un jucator pe care ni l-am dorit majoritatea suporterilor pe toate forumurile posibile : mijlocas de constructie , brazilian, 20 ani, suma de transfer - 2,2 milioane dolari.
 13. Conducerea Stelei s-a arătat interesată de serviciile mijlocaşului defensiv Alexandru Iacob de la Corvinul Hunedoara, în vîrstă de doar 17 ani. Acesta are peste 60 de partide disputate la loturile de juniori. Impresarul jucătorului, Florin Iacob, este de acord cu transferul la Steaua, singurul care se opune fiind tatăl lui. Acest jucator e unul dintre marile sperante ale fotbalului din Romania, dar, postul pe care joaca e......... iar si iar,acelasi cuvant care-l caracterizeaza (din ce in ce mai des, din pacate)pe Oli, DEFENSIV.
 14. Se pare ca, motivul pentru care Gigi Becali i-a spus lui MM sa nu se duca degeaba in Brazilia, pentru ca nu mai vrea straini in lot (decat in cazul in care gaseste vreun jucator ca Ronaldinho ( 8O )), este acela ca, incearca transferul lui Cocis de la Serif Tiraspol , transfer de care se va ocupa personal. Sunt curios daca se va materializa acest lucru. Ma gandeam la ceea ce a spus Gigi intr-un interviu : "daca doresc intr-adevar un jucator, il cumpar fara sa ma mai consult cu MM sau cu Oli ". Poate ne face vreo bucurie (sau tristete), depinde de cum vreti sa o luati.