haiduk4

Members
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About haiduk4

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nu pot sa nu comentez acest articol de toata jena .... de fapt nu mai comentez... comenteaza "vitezistii" de la PS, care ar trebui inchis impreuna!!! sa dai cu nonsalanta in copii si femei... culmea nesimtirii
 2. Sorry de offtopic! uitati-va aici suporter adevarat... oare cand o sa aud si eu un comentator strigand si reactionand la fel la golurile Stelei! http://24ur.com/naslovnica/novice/sport/20...#video_60106645 FORZA Steaua! MEREU CAMPIONI!
 3. De unde l-ai luat pe Golanski? El are doua cartonase! Croitoru a fost praf ultemele doua meciuri ....
 4. Off topic! Frati Stelisti... ati observat ca avem din nou un jucator care e capabil sa arunce mingea din aut pana la 11 m... cum era Ogararau. Ati vazaut aseara Golanski cum le arunca?
 5. Asa poate pleaca la caini! Acolo ii este locul!
 6. Nu vreau, stiu ca sunt nebun, dar nu vreau sa se califice in CL. Nu mai vreau dupa ce am vazut ce a facut azi spurkatu asta de om. Sa plece Hagi, si meciul urmator toti cu batiste albe pe Gencea! In unison PLEACA DIN Ghencea!
 7. CIne stie dc o sa mearga solaris sport+ sa vedem si noi meciu pe sopcast? De vreo saptamana nu merge! Aveti alta posibilitate de a vedea meciu pe net?
 8. Ce ghinion frate! sper sa nu fie intr-un ceas rau! FORZA Steaua!
 9. dc vrei iti dau numaru lor de telefon si suni si intrebi! de fapt ce draq trebuie sa iti demonstrez eu tie cand toti al de tine prin "Fenomenu " vostru faceti de rusine Steaua! In loc sa acceptati ca niste oameni ca in cazul asta nu aveti dreptate voi continuati sa ii luati apararea SCARBEI si luandu-i apararea va asociati lui......
 10. Si la meciul castigat cu 3-2 la fel imi luam seminte in cap si aveam noroc ca sunt la 0 si nu isi permiteau sa ma linseze! Asa ca marsh la puskarie "FENOMENU" p.......uli!
 11. Ba "FENOMENULE" la meciu din UEFA pe Giulesti am strigat la golul Stelei in mijlocul tribunei rapidiste si mai nu mi-am luato in freza norok de amici! Asa ka abtine-te sa imi dai lectii de ceea ce inseamna suporter Steaua! Ti-o zic inca odata tie si celorlalte "FENOMENE" nu reprezentanti voi Steaua voi sunteti gunoaie care trebuiesc arse!!!!
 12. A vazut astazi o tara intreaga ce inseamna "FENOMENUL". Te rog sa nu imi spui mie ce inseamna Steaua. Cu siguranta nu inseamna ceea ce prezentati voi. Si noi ..... oameni normali mergem la toate meciurile Stelei ... insa niciodata n-o sa ne alaturam voua "FENOMENE" avortate!
 13. Ati fost voi "ULTRASII" bruscati la creier! Inca nu imi vine sa cred ccum puteti sa va bateti joc de Steaua! o tineti una si buna ca Steaua sunteti voi! VOI SUNTETI NISTE NULITATZI BA SPURCATZILOR!!!!! Steaua ESTE CEA DE PE TEREN!
 14. Sa va ia dracu de ULTRASI si sa dea Dumnezeu sa dispareti cat mai rapid de pe fata pamantului. Stelisti, dinamuisti, milogi... toti la rand! NU pot sa va mai suport...... pleaca oamenii de la stadion din cauza voastra nesimtitilor si Tu ne trimiti la FC National. Mergi tu spurcatule la puscarie si te bate acollo!