valentin2day

Seniori
 • Content count

  428
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About valentin2day

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. Cat trebuie sa ma uit la aceasta gluma de fotbalist care e Dodel? Nu face absolut nimic pe teren. Pur si simplu nu inteleg de ce este bagat in echipa! Cum a intrat el, cum n-am mai jucat nimic.
 2. In momentul de fata Steaua are 2 maine moarte: Tanase si Tatarusine Pacat ca Reghe nu are curaj sa-i scoata din echipa
 3. Eu nu inteleg de ce Reghecamf insista cu 3 fundasi. Putine echipe sunt in stare sa joace. Sper sa-si ia gandul de la acest sistem si sa revina la sistemul cu 4 fundasi in care joaca toate formatiile mari.
 4. In prima zi de scoala Alinuta ii arunca lui Bula o bucata de creta in cap si striga: - Headshot! Bula ii sterge o carte groasa peste față si striga: -Facebook!
 5. faceti o facultate buna, niste internshipuri la firme mari si gasiti un post calumea
 6. Un monument care aduce un omagiu homosexualilor si transsexualilor urmează să fie ridicat la Barcelona, esplanada celebrei catedrale Sagrada Familia figurand printre locurile unde acesta ar putea fi amplasat, a anuntat primaria orasului. Un monument dedicat homosexualilor ar putea fi ridicat pe esplanada catedralei Sagrada Familia Primaria Barcelonei a anuntat joi că urmează să ridice un monument care aduce un omagiu homosexualilor si transsexualilor "care au fost persecutati si au fost victime ale represiunii de-a lungul istoriei". Locul pentru amplasarea acestui monument - ce va avea o formă triunghiulară si culoarea roz - nu a fost incă ales, insă printre propuneri figurează esplanada basilicii Sagrada Familia, potrivit municipalităţii. Pique ar trebuie sa fie mandru...... www.mediafax.ro
 7. 1. Messi - pt ca e el 2. C. Ronaldo - pt ca nu depinde de alt jucator 3. Xavi - pt jocul de la Cupa Modiala
 8. Real Madrid [5 - 1] Athletic Bilbao 19' [1 - 0] G. Higuain 30' [2 - 0] C. Ronaldo 40' [2 - 1] F. Llorente 57' [3 - 1] S. Ramos (pen.) 62' [4 - 1] C. Ronaldo 90' [5 - 1] C. Ronaldo (pen.)
 9. ))))) numai pot de ras chiar mi-ai facut ziua
 10. aha, deci mai traieste
 11. @vlad de acord cu tine
 12. vlade, dedicatie pentru tine acelasi pique , alta victima
 13. dupa meciul cu Pandurii s-au batut ciorile intre ei Poate ati auzit niste croncanituri. Sper sa batem .