RedStar

Seniori
 • Content count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RedStar

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Nu am vazut niciun mesaj de barbatie pe site. Niciunul care sa recunoasca. "Da ma, Steaua se afla aici si din cauza noastra, ne asumam acest fapt. L-am injurat pe Becali, am ignorat echipa, e si vina noastra, dar alta cale nu mai era." Dar nu cred ca voi vedea pe unul sa faca asta. Toti sunt de vina in afara de ei. Ei sunt perfectiunea si inocenta intruchipata.
 2. Am si eu o intrebare? Cine *** sunteti agaricilor care il injurati pe Lacatus? Nu aveti putin bun simt? Macar aveti decenta si nu-i rostiti numele, pulifricilor! Anonimi infecti!
 3. Moartea Regelui, bucuria nebunilor.
 4. Daca stau bine si ma gandesc voi l-ati injurat primii pe Becali. Iar Becali nu i-a injurat nici pe Hagi, nici pe Lacatus. Doar pe Hagi si cativa jucatori i-a jignit. Dar nu i-a injurat. Eu vorbesc de principii. Vrei sa ne comportam ca intr-o tara banaiera sau sa ne comportam ca intr-o tara europeana? Vrei sa-i demonstrezi lui Becali ca nu e frumos sa jigneasca, dar o faci jignind-ul pe el? Unde e logica?
 5. Cum l-au convins suporterii Newcastle pe patronul clubului sa renunte la echipa: "But now, it seems that they have decided that the best form of protest would be to turn up A FEW MINUTES LATE, singing songs - notably the recent smash hit, “Ashley Out!”." Fara injuraturi, civilizat si mai ales cantand cantece. Asta e pana la urma diferenta dintre civilizatie si mahala. Romania e toata o mahala. Si nu se va schimba de la sine ci toti trebuie sa participe.
 6. Va multumesc pentru ca ati transformat Templul fotbalului romanesc intr-o mahala. Sunteti cei mai tari, tineti-o tot asa...
 7. @xray_rom Iti vine sa crezi ca exista stelisti care chiar cred ca injurand-ul pe Becali presa se va solidariza cu ei, Armata va interveni, clubul va fi nationalizat si Becali va fi dat afara din Ghencea si vom castiga CL in cativa ani? Nici nu stii unde sa le clasifici boala. Oameni buni, comportandu-va ca Becali nu realizati nimic. Ba da, realizati totusi ceva. Veti deveni giboni.
 8. Imi scuzati limbajul, dar si voi si Becali sunteti toti idioti. Cred ca va meritati unii pe ceilalti.
 9. Daca Steaua va fi gestionata de Armata ea va fi dezafilitata de la FRF si UEFA in secunda 2 pentru simplul motiv ca nu se permite ca un club profesionist de fotbal sa fie patronat de stat.
 10. O completare la ce a spus xray_rom. Daca Becali ar fi facut majorare de capital, i-ar fi obligat si pe ceilalti actionari sa participe la aportul de capital, altfel si-ar fi diminuat participarea.
 11. Sunt un prost. Explica-mi si mie cum poate introduce un actionar capital intr-un SA fara sa crediteze societatea.
 12. Auzi Protasov, ia zi-mi mie cum se mai poate autofinanta Steaua daca nu intra in CL pentru un sezon. Dar doua sezoane la rand? Prostasov, spune-mi si mie, pana cand iti vin banii din CL, cu ce platesti jucatorii, utilitatile, personalul? Crezi ca vine sponsorul si iti da un milion cash pe masa? Ala ti da timp de un de zile si sa dea domnu sa respecte termenele din contract. Si in ultimul rand, auzi mai Protasov, care mai e dobanda la banca pentru un credit in euro si cu ce poti garanta un imprumut de 5 mil euro atat timp cat tu ca club nu ai niciun imobil in posesie? Ce faci daca azi contractezi un imprumut de 5 mil de euro la un curs de 3,6 si peste doua luni cand restitui imprimutul e 3,85? Cat pierzi? Cand va aud cu autofinantarea ma ia durerea de cap. Crezi ca daca iei 10 mil din CL gata, te autofinantezi. Te autofinantezi cand ai venituri sigure pe an de 10 mil, indiferent daca participi sau nu in CL.
 13. In momentul de fata echipele din vest sunt intr-un mare rahat. Poate mai sunt cateva cazuri izolate de miliardari care nu au ce face cu banii si mai cumpara un club pentru fite. Costul creditarii a crescut, veniturile din publicitate se reduc sensibil, fanii o sa cheltuie mai ponderat pe materialele promotionale ale cluburilor. Preturile abonamentelor si biletelor vor scadea. Nu o sa mai vezi in afara jucatori transferati pe sume exorbitante. Daca Cristiano Ronaldo valora 100 mil euro, acum daca il dau pe 40-50 e bine. Nimeni nu o sa recunoasca ca are probleme, dar daca ii intrebi cu ce bani platesc salariile jucatorilor pana cand vor veni banii din CL, o sa le ia ceva timp pana sa-ti raspunda.
 14. Poate tu traiesti in alt univers si nu ti-ai dat seama: toata economia mondiala e in criza financiara! Cine crezi ca are acum bani de pierdut in fotbal?
 15. Crezi ca le pasa nemtilor ca i-am dominat in tribune? Aia se pisa pe noi mah, ei vin ca sa se simta bine, sa se relaxeze, vin la spectacol, sa scape de problemele de la servici. Numai in capul tembel al unora exista "razboiul" din tribune. Aia maine nici nu o sa stie ai cui erau suporterii...