metzzz

Seniori
 • Content count

  577
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About metzzz

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  metzzz1000

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  in the air
 1. Oricum eu nu am inteles dc au aruncat cu betele in stadion , avand in vedere ca nu le-a zis nimeni nimic ca au aprins tortele si petardele...au facut-o lata
 2. Am nevoie de un tricou cu spania pana maine seara. Nu stiu exact pretul , dar astept aici ofertele voastre. Marimea tricoului M. Anunt valabil pentru Bucuresti avand in vedere urgenta. Tricoul poate sa fie cu numar sau fara , dar la fel ca cel din imagine. Am gasit , topicul poate fi inchis.
 3. Cam asa se intampla cand trezesti monstru. CM - Uruguay 30` - Constantin Radulescu Olimpia Bucuresti,Tricolorul Bucuresti CM - Italia 34` - Josef Uridil (Austria) CM - Franta 38`- Alexandru Savulescu CM - Mexico 70` (Dinamo,CCA, Tractorul Brasov, Sportul, Poli Timisoara, SC Bacau, Universitatea Cluj si Otelul Galati) Euro 84` Franta - Mircea Lucescu ( Dinamo ) CM 90` Italia - Ienei (Steaua) CM 94 USA - Iordanescu (Steaua) Euro 96 Anglia - Iordanescu(Steaua) CM 98` Franta - Iordanescu(Steaua) Euro 2000 - Belgia + Olanda - Calificata de Piturca , condusa de Ienei la turneul final(Steaua) Euro 2008 - Austria + Elvetia - Piturca.(Steaua) E lesne de inteles de ce ii roade invidia. In toata istoria asta a noastra echipa a avut cele mai multe succese cu antrenorii Stelei la timona. Cea mai mare performanta din istoria echipelor de club din Romania a fost realizata de Steaua (ei traiesc dintr-o semifinala , locul 5 nu se premiaza) si lista invidiei acestui om care acuza arbitri , conditiile meteo si porumbelul care a zburat contra lui cand pierde este imensa.
 4. Ma , dar cine e flocirescu asta , ca nu gasesc nici pe goagle la ce echipa joaca el. Nici google nu a auzit de el.
 5. In Belarus si Bosnia pierdem sigur daca jucam in halul asta. Ne trebuie un bulan imens. CU Franta cred ca putem un egal , joaca la fel de prost ca noi.
 6. Degeaba injurati fiul de tigan , ca el nu are nicio vina. De vina sunt prostii de mai sus care l-au pus.
 7. Petarde ca de obicei in ultimii 10 ani. Ce e mai tare , ca ii cer aia la tigan demisia
 8. Forlan de departe cel mai bun fotbalist de la acest mondial. Chiar si-a carat crucea si a facut-o bine , fata de Messi , Ribery sau Kaka si sa nu mai zic de Englezi pe care ii vedeam macar in semi-finala. Bine macar ca nu l-au pus si pe varza ala de Cristiano Ronaldo ca sa fie treaba treaba.
 9. Italia la cat de prost joaca sigur ajunge in finala. Despre Totti da parca s-a retras , dar cat despre selectia lotului , am vazut foarte multi jucatori de la Juve si in rest cate 1 de ici de colo.
 10. Nasol de squadra fara Pirlo. Da mai interesant e faptul ca Totti nu e in lot. Lippi chiar a selectionat tot lotul lui Juve
 11. Sunt chiar penibili . Ce dracu joaca asa slab nu inteleg.
 12. Ii bate Ghana daca o tin in stilul asta . Si sincer la ce s-a jucat in prima repriza , africanii ar merita.
 13. De plans , se plange la biserica . In situatia actuala ne scaldam de un deceniu , iar de revenit , asta e o gluma buna.
 14. Am inteles bine sau meciurile se joaca tur - retur ??
 15. da aia in albastru , unde sunt aia in albastru ?? iar lipsesc de la datorie