[email protected]

membri AISS
 • Content count

  462
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About [email protected]

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  marmota_rosh_albastra

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Bucuresti
 • Interests
  IT, Advertising, Marketing

Recent Profile Visitors

3,817 profile views
 1. La multi ani rosh-albastrii Carmina!
 2. La multi ani pentru ziua de ieri Bobo! La multi ani Piece! Sa aveti parte numai de bucurii.
 3. http://www.youtube.com/watch?v=zzGy0VUxLF0
 4. Va multumesc tuturor pentru urarile adresate! La multi ani noname.
 5. Nu era un suporter anonim. Daca era, era si gata. Acum daca tu chiar nu vrei sa vezi realitatea nu cred ca te pot ajuta. Lucrurile sunt evidente, stim cine, stim unde. Fiecare are dreptul sa isi spuna pararea nu cred ca prin asta tu trebuia sa intelegi ca m-am atacat sau m-am plans. Statutul de membru AISS imi da acest drept!
 6. @azzido daca n-ai mai avea pacifist sub avatar n-ai mai fi tu evident ca nu doar la asta ma refeream de aceea am si mentionat ca am facut si offtopic. Nu e cazul sa dezvolt acum, aici aceste detalii. A fost doar o ocazie de a-mi exprima punctul de vedere si atat.
 7. Argumentele tale nu sunt tocmai solide. AISS nu este brigada sa plateasca polite pentru ca "s-au bucurat in Ghencea cand au luat titlul". Si daca oamenii care stau geana pe forumul asta veneau, macar, stiam ca nu i-am provocat. Cu toate astea parerea celor multi castiga iar eu sincer ma regasesc din ce in ce mai putin in aceasta asociatie care..simt nevoia sa repet ca nu mai este ce a fost! Am fost si putin offtopic, oricum sper ca mi se iarta avand in vedere ca nu mai postez asa de des.
 8. Personal mi se pare o tampenie faptul ca ati ajuns sa puneti afise pe acea statuie...chiar degradant as spune pentru o asociatie ca a noastra. Oricum..incet incet lucrurile se schimba si nu mai este ce a fost oricat de bine am da in comunicate ca si asociatie! Asta e imaginea pe care dorim sa o cream? Care a fost scopul lipirii acelui afis acolo? sa aratam ca suntem mari si tari? sa provocam un scandal in ziua evenimentului? sa se organizeze ei cumva si sa pandeasca pe cei ce vin la eveniment, eventual provicia?! In fine...voi stiti mai bine!
 9. Treceti-ma pe lista de voluntari!
 10. Va multumesc mult pentru urari! a fost o surpriza placuta sa le primesc.
 11. Urasc jocurile de cuvinte si nedreptatile...in mod sigur nu a avut o semnificatie aparte pentru mine doar ca acum mi-am amintit, vazand aceasta dezbatere. N-are sens sa mai continui..
 12. Acum un an si ceva deschideam un topic pentru cei obsedati de greseli gramaticale. Acel topic folosea in a cita greseala si a o comenta pana nu se mai putea. Tu Virgil ai fost cel care a inchis acel topic, mentionand ca incalca nu stiu ce articol din regulament (acela de a nu lua la misto userii sau ceva de genul..a trecut prea mult timp sa imi amintesc). Si...acum, mi se pare mie sau tocmai asta incurajezi? Nu cumva ati luat-o pe offtopic cu gramatica?
 13. Astia cu firma de imprimare au inebunit de tot..sa vedeti ce reply automat am primit.. Your mail to 'All' with the subject [Fwd: Carduri AISS] Is being held until the list moderator can review it for approval. The reason it is being held: Post by non-member to a members-only list .....so...are cineva o noua propunere pt o alta tipografie? ca deja....
 14. Casuta postala AISS a fost prelungita astazi pe tot anul viitor.