steaua_e_viata_mea

Seniori
 • Content count

  82
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About steaua_e_viata_mea

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. S-au strigat si la ei lozinci precum "libertate pentru suporteri", "cine nu sare...", "gabori asasini", ca dadeam noi tonul cand va auzeam pe voi (dar cu ceva intarziere)
 2. Stai linistit, noi am stat la ei in peluza si ne-a durut la bocanc. Erau numai cetateni.
 3. Hmm, cam asa a fost din pacate.
 4. Prieteni, fara a fi lipsit de ingaduinta si intelegere, as vrea sa va fac cunoscut un fapt: astazi, la orele 5:00 ale diminetii ma aflam impreuna cu 2 prieteni in carciuma intitulata "expirat", din preaiubita noastra citadela. Ramanand far' de tutun si cum si banii erau pe sfarsite, m-am gandit sa imprumut o tigareta de la un comesean din local, care din cand in cand mai intra si pe gazonu' din Ghencea, purtand numarul 14. Foarte amabil, mi-a oferit o tigara, lasand din mana cealalta vodca cu lamaie pe care o sorbea la intervale de timp inegale. A mai zabovit putin, purtand discutii amicale cu unii suporteri sau fiind injurat de altii. pe la 5:20 a plecat insotit de o gratioasa domnisoara indigena, care probabil ca auzise si pricepuse toate mesajele in romana pe care i le adresasem stimabilului. A nu se intelege ca m-ar interesa viata intima a lui Toja, dar e deranjant atunci cand te gandesti ca vii aproape meci de meci in peluza si iti neglijezi celelalte activitati, iar niste nesimtiti isi bat joc si petrec pana la 5 jumate dupa un derbi pierdut. Pace!
 5. nu stiu ce sa mai zic/cred/sper...uneori ma gandesc ca ar fi bine sa se mai faca si altii de ras prin Liga, lasand de-o parte toata mandria ca rivalele noastre n-au ajuns niciodata aici. din pacate, in loc sa crestem de la an la an in competitia asta, ne aratam din ce in ce mai mult neputinta. oricum cativa jucatori merita aplauze...dar asta nu ne ajuta cu nimic. ar trebui ca baietii astia sa incerce tehnici de regasire spirituala sau ceva
 6. Ar trebui sa fim si noi mai cinici. Aseara i-am dominat clar si la sfarsit ne-am ales cu un egal si le-am creat "portite" prin care sa comenteze ca daca mai dura 5 minute meciul, ne bateau. M-am saturat de derbiurile incheiate nedecis din ultimii ani, pe care le dominam cap-coada, dar scoatem un egal, pentru ca jucatorii sunt din punct de vedere psihic asemenea unei femei care a suferit 3 violuri. E inadmisibil sa iei gol de la Cristea care are 1,70 m, cand tu ai un cuplu de fundasi centrali de echipa nationala, ambii de peste 1,85m. Sunt curios cand vom putea si noi sa conservam un rezultat intr-un meci pe care il dominam, eventual sa il si imbunatatim si sa evitam declaratiile patetice de dupa un meci cum ca "suntem castigatorii morali". Si inca ceva: ma intreb daca noi am mai fi egalat vreodata pe Dinamo practicand un joc mizerabil. Eu cred ca nu. Ba mai mult am fi plecat umiliti probabil. Jucatorii ar trebui sa stie ca noi intr-un derbi ne dorim ca, atunci cand se poate, adversarul sa fie zdrobit. Pentru ca uram tot ce inseamna Dinamo!