STARforce

Seniori
 • Content count

  1,327
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About STARforce

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,774 profile views
 1. Distinse choli,eu nu am raspuns ci pur si simplu am incercat sa subliniez o stare de fapt...dupa cum spuneam si eu am fost amenintat si spurcat de persoana in discutie,chiar fara nici un rost sau poate ca e ceva normal pentru el sa-si faca damblaua injurand si proliferand amenintari in stanga sau dreapta... P.S.Si eu am fost moderator pentru scurt timp dar sincer am fost depasit de situatia in care se afla forumul si am decis sa renunt la pozitie... Sper sa fi inteles de ce am intervenit in comentariul meu de mai devreme.
 2. Super,deci orice labil psihic isi poate face un cont sau CONTURI ca apoi sa poata trimite mesaje private la discretie din cele mai colorate si cui pofteste el,"dumnealui"??? Din moment ce exista mai mult de un user,considerati-ma unul dintre ei,care semnaleaza un astfel de abuz oare de ce sa nu se ia o masura permanenta??? Acum fie vorba intre noi,in cazul canadianului alcoolist(scuze dar precum se mentiona a avut numeroase clone) cu TOTII stim bine ca o sa o ia pe aratura iar si iar...pentru ce atata ingaduinta??? Acum sa-mi argumenteze si mie cineva care ar fi beneficiul sau nu,mai bine zis care ar fi rostul admiterii acestor tipuri de caractere care au probleme grave cu atitudinea,comportamentul si celelate bune moravuri PE CARE LE INCALCA CU BUNA STIINTA REGULAT! In rest va doresc un sfarsit de saptamana cat mai relaxant si poate totusi schimbam aceasta comunitate intr-una sanatoasa mental,macar...
 3. Pacat ca acel sustinator acerb,numit tiberiu.....nu poate posta,asa poate ca se efectua un fel de balanta intre mesaje.
 4. In primul rand as dori sa multumesc adminului Azzido si echipei pentru ultimele actiuni intreprinse,dupa cum se poate vedea s-a reinstaurat normalitatea si cognitivitatea intr-un fel. Nu ma supar si iti doresc si tie noroc bun! In ultimul rand as dori sa-mi cer scuze pentru off-topic. Va multumesc!
 5. Nu crezi oare ca acest "om" a postat mai mult decat trebuie...oricum habar nu am la ce realitate te referi...
 6. Lari,sincer sa fiu ar fi o mare pierdere pentru site si asa zisa comunitatea virtuala stelista dar te sustin intru in decizia pe care o vei lua! E PLURIBUS UNUM!
 7. Da chiar,ce s-a intamplat pe final ca am observat ceva la nord...intrasera jandarmii...
 8. Am fost aseara la meci la rugamintea realizatorului emisiunii Patron La Steaua,am fost prin mai toate zonele stadionului mai putin la T2...lutu se invartea in jurul cozii si cartonel alerga de zor pe balconul de sub loja bOierului cacareaza...gazarii cantau de rupeau si in rest foarte multi cocalari si tzaraneti flaushati...spre sfarsitul meciului s-a creat o ambuscada/mol/agitatie/poate chiar o mica bataie in grup la nord...noroc ca aveau bere cu alcool si am m-am delectat cu cateva...cam atat,fenomenul este in moarte clinica...care nu credeti duceti-va si simtiti pe pielea voastra!
 9. E replica...bleah!
 10. Ce avem noi aici>>>> http://www.sport.ro/baschet/video-patron-p...tii-sa-isi.html
 11. Eu deja mi-am luat niste capace virtuale pentru share-ul unei postari de pe Steaua Libera...se pare ca am atins o coarda sensibila!
 12. Intrebarea este alta,ce fac cei care sunt acum in AMS si au auzit despre acest gest,cum reactioneaza ei???Eu unul deja ma gandesc sa ii fac un mesaj de bun venit cartonelului dupa mostra de parsivenie servita pozandu-se langa Bishon dar apoi intorcandu-i spatele lui Oga...
 13. cu asta maestru reggeton si-a arata adevarata fata de sluga loiala...asta daca mai avea cineva vreun dubiu!
 14. La ceatarna!