zoloz2005

membri AISS
 • Content count

  370
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zoloz2005

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  zoloz2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. au cantat-o cei de la Brasov pentru campania Puma.
 2. exact asta ai facut si tu,m-ai catalogat fara sa ma cunosti. mai bine ai sta inca 20 de ani in asteptare sa iti poti da cu parerea despre italieni, zi-mi si mie cu ce s-au pisat sarbii pe italieni (ai putea sa tii cont si ca meciul se juca la Genova...nu Roma,Milan,Napoli..).
 3. chiar ma gandeam cand apar si hooligansiiwannabe romani.. ma mir cum de nu i-ati umplut de respecte pana acum.
 4. ar trebui sa poti intra pe site doar dupa ce sufli in fiola.. eu zic sa va dati intervale pe hi5, vad ca se poarta in peluzele romanesti,chiar si cele steliste.
 5. Sunteti buni de facut "misto",dar probabil o sa va mai trebuiasca cateva vieti sa cititi cat au citit unii din cei pe care ii luati "peste picior". Daca nu esti in stare sa dai un reply la subiect, de ce te mai obosesti? Sunt unele lucruri care nu trebuiesc sa fie luate in batjocura,credinta fiind una din ele, chiar daca nu o impartasesti. Respecta-i pe cei din jur ca sa te respecti pe tine. Multumesc pentru informatiile aduse.
 6. ma mir cum nu ti-a raspuns nimeni pana acum..
 7. si numarul de la masina
 8. Nu stiu de ce v-ar interesa cum sunteti priviti de ultrasi, adica ca si cetateni, si invers, de ce le-ar pasa ultrasilor cum sunt priviti de cetateni. La urma urmei, cu mici mari diferente, totul se rezuma la Steaua.
 9. s-a schimbat procentajul lui andy
 10. eu am patit-o si mai grav la meciul ala, un baiat, venit de curand in peluza, mi-a spus sa plec ca e, citez: "peluza noastra". nu stiu la cine s-a referit exact, dar depinde si de atitudine si de comportament daca vrei sa impui/sugerezi ceva. in rest, e inca bine in Sud..
 11. http://ultrasfoto.pl/obrazy/mini/47ab898c1...7668cdf4d4.jpeg mai sunt de la meciurile Stelei asta e cu sportu`, 50 de ron biletul de intrare daca nu ma insel.