stelistu25

Seniori
 • Content count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About stelistu25

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. pana vineri seara la 20:00 mai putem transfera sa speram ca mai aducem cva...mai ales la mijloc
 2. INTER...Lyon...NOI...rosenborg
 3. danny scriu acum pentru ca deabia azi e prezentat oficial...navea rost sa scrie de el
 4. Emeghara, Iacob si Cristocea au revenit la antrenamente! Sa speram ca in scurt timp toti jucatorii accidentati (Ghionea si Badea) vor reveni la antrenamente!!!
 5. n-au cum de maine se pun in vanzare pentru bate si Pandurii :tongue:
 6. macar l-au luat si avem autocar nu mai trebuie sa inchiriem pe la firme....la grafica o idee ar fi fost sa puna poza echipei de la sevilla... steagsahmic
 7. GSP: De sãpentruãmîna viitoare, Steaua îºi va putea folosi noul autocar, unul ultramodern. Gazeta vã aratã în premierã poze cu acesta, fotografiile apãrînd pe un blog din Spania, acolo unde a fost definitivat design-ul sãu. Tot autocarul este vopsit în roºu ºi albastru, iar stema clubului este imprimatã undeva la jumãtatea automobilului, pe ambele pãrþi. Arata destul de bine...parerea mea
 8. sa privim cu optimism si anul trecut tot 2-2 am facut in deplasarea de la standard si am obtinut calificarea la buc :biggrin:
 9. Azzido deci tre obligatoriu buletinul persoanei ?!... azi dim cand am fost dadeau jandarmii foi dalea si zikeau ca poti lua 3 abonamente / buletin lucru ce mi s-a parut ciudat PS sambata seara, duminika dim credeti ca mai sunt?
 10. 4 goluri din 4 faze fixe...pe Ghencea ne calificam... trebuie sa sustinem exemplar echipa peste 2 saptamani marti
 11. La solicitarea suporterilor stelisti, conducerea FC Steaua va pune in vanzare abonamentele la peluze, dupa urmatorul program: Joi 16.08.2007 - 09.00 - 21.00 Vineri 17.08.2007 - 09.00 - 21.00 Sambata 18.08.2007 - 09.00 - 21.00 Duminica 19.08.2007 -10.00 – 16.00 Aceste programe prelungite de acordare a tichetelor de sezon la cele doua peluze au fost stabilite din dorinta clubului de a sprijini suporterii adevarati ai Stelei sa vina si sa incurajeze echipa la fiecare partida, asa cum numai pe stadionul "Steaua" se intampla. Pretul unui abonament la peluza este de 50 lei.
 12. in sf o sa avem abonamente la peluze "De maine va incepe tiparirea abonamentelor pentru suporterii de la cele doua peluze ale stadionului din Ghencea, iar de joi acestea vor fi puse in vanzare." PROSPORT
 13. yo zic ca vine pentru ca e atras de Liga .....
 14. care a fost sa cupere bilete azi...iti tre buletin pentru fiecare persoana sau poti sa iei mai multe pe un singur buletin??????????
 15. Prosport anunta ca Plesan a semnat un contract pe 5 ani cu Steaua