zagado26

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zagado26

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Excelent articolul, felicitari!
 2. Mult succes Mirele! Vei ramine in istoria Stelei unde asteptam sa te reintorci poate pe un alt post!
 3. A spalat intr-adevar rusinea CFR-ul printr-un autogol de senzatie. C-asa suntem noi, daca nu ne bat adversarii ne batem singuri!
 4. "...ºi mai ales - are mai mult curaj în joc." Trist dar adevarat. Jucam de parca ne-ar fi frica sa nu pierdem in loc sa ne gandim ca trebuie sa castigam. Iar atunci cand ajungem la finalizare nu prea avem cu cine. Sper intr-o cat mai rapida schimbare de mentalitate, pentru ca nu avem de ales.
 5. Multumesc pentru link! In seara asta parca ma intorsesem inainte de '89 ascultind meciul la radio. Asa e decent si calitatea e foarte buna!
 6. "...iar Oleg Protasov nici nu-l baga in seama..." Oleg Protasov s-a comportat ca un adevarat profesionist al carui contract a fost verificat la sange de avocatii sai si in care, probabil, exista o clauza care nu-i permitea patronului sa se bage in alcatuirea echipei. Nu stiu daca va mai amintiti dar a durat destul de mult pina s-a ajuns la semnarea contractului tocmai din acest motiv.
 7. Ovidiu si Cornel-Cluj au dreptate din punct de vedere legal, fie ca e vorba de codul penal fie de regulamente. Inteleg nemultumirea si frustrarea tuturor stelistilor printre care ma numar si eu dar normalitatea inseamna tocmai respectarea acestora si nu negarea unor prevederi care sunt facute sa ne apere pina la urma de abuzuri. Spiritul ros-albastru inseamna daruire si spirit de sacrificiu fata de echipa si nu negarea unor aspecte care ne-ar putea crea probleme sau ne-au creat deja. Chiar daca aceste puncte de vedere pot parea reci si chiar cinice ele reflecta o realitate si anume ca societatea in general a ajuns acolo unde a ajuns prin respectarea unor reguli. Acolo unde regulile nu sunt respectate se ajunge la anarhie. Iar cel vinovat este patronul din cauza caruia Steaua trece prin aceste clipe negre. Asa ca nu-i blamati, ei vor doar sa va explice unde s-a ajuns prin nerespectarea unor reguli, cu rigoarea si detasarea (in sens pozitiv) a profesionistului.
 8. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa-l aseze alaturi de celelalte Stele ale Stelei care ne-au parasit!
 9. Haideti sa dovedim ca suntem cu adevarat superiori si sa nu ne pierdem in acuze bazate, partial, pe apartenenta la o minoritate etnica. Nu de alta dar astfel de afirmatii se pot intoarce impotriva noastra si pot pune in umbra argumentele adevarate pe care le sustinem. Ce au spus conducatorii C.F.R.-ului au spus in euforia succesului si, de ce sa nu recunoastem si ca un raspuns la celelalte afirmatii venite de la Gigi. Dar orice ar spune si orice ar face, oricit s-ar zbate ca pestele pe uscat mai au mult pina sa ajunga la performanta Stelei din 1986. De altfel au si inceput sa dea inapoi spunind ca daca nu vor avea un rezultat nemaipomenit in Champions League cu siguranta vor face multe in Cupa UEFA, poate chiar vor cistiga trofeul! Asta spune multe si in principal ca au inceput sa se trezeasca! Iar cind se vor trezi de tot vor vedea ca sunt o echipa obisnuita, nici prea prea, nici foarte foarte, care nu are cum sa aiba un traseu printre granzii Europei. Ce ma supara insa cu adevarat e ca pe munca Stelei din ultimii ani se duc ei direct in Champions League si mai au si tupeul sa vorbeasca. Iar daca vor lua bataie pe banda rulanta vor incepe cu clasica scuza a lipsei de experienta intr-o asemenea competitie sau cu faptul ca au intilnit numai echipe puternice. Ceea ce conteaza insa cu adevarat e ca Steaua sa redevina ce a fost, sa joace cu adevarat fotbal, sa redevina acea echipa placuta ochiului prin jocul in viteza pe care il practica si sa inchida astfel gura (pe teren) tuturor detractorilor ei! Hai Steaua!
 10. Trebuie sa te contrazic dar victoria din 1986 si cistigarea Cupei Campionilor Europeni va ramine pentru multa vreme, daca nu pentru totdeauna, trofeul suprem al fotbalului din Romania. Oricit si-ar dori-o cateii sau altii nu vor ajunge niciodata acolo. Si atunci nu putem spune ca un asemenea trofeu nu reprezinta mare lucru, mai importante fiind niste calificari neurmate de nimic.
 11. Un articol excelent, scris si cu mintea si cu sufletul! Felicitari!
 12. Gigi este un produs al presei avide de ...orice le justifica tirajul sau asa-zisa stire. Din pacate, marea majoritate a mass-mediei de la noi practica tabloidizarea, care intr-o tara civilizata, e apanajul a 2-3 ziare, si asa se explica aparitiile sale. Iar faptul ca o asemenea abordare are succes in Romania arata gradul de (in)cultura al oamenilor. Intr-o tara normala n-ar fi avut nici un succes. "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
 13. Indiferent cat de mult iubeste Steaua, avand in vedere ce a patit cind a fost in staff-ul tehnic Laca ar trebui sa se fereasca nu atit de Steaua cit de Becali. Iar in privinta lui Protasov, pe care il consider unul din cei mai buni antrenori pe care i-a avut Steaua in ultima vreme, nu uitati ca omul nu a venit decit dupa ce avocatii lui au intocmit un contract beton, care nu cred ca-i lasa prea mult loc de intors lui Gigi. Adica s-a comportat ca un adevarat profesionist. Pacat ca nu este condusa de cineva care sa iubeasca clubul si care sa arate ca nu banii sau nevoia de imagine sunt pe primul loc.