calin_meduzu

Seniori
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About calin_meduzu

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia-Mare , Maramures
 • Interests
  Fotbal , Tenis , in general sportul
 1. calin_meduzu 7martie DACIA-GLORIA BTR X CFR-GLORIA BZ 1 8martie UTA-Otelul X Unirea.U - U.Craiova 1 Pandurii-Steaua 2 9martie Poli IS-Ceahlaul 1 FC Vaslui-U Cluj 1 Dinamo-Farul 1 RAPID-Poli TM 1X
 2. Etapa a 4-a mai bine nu se ia in considerare,ca sa nu fie probleme,pentru ca au postat ft putini.
 3. In primul rand vreau sa-l felicit pe Adi Tanas ca este moderator.Daca ai nevoie de ajutor,pe PM sau pe yahoo messenger,zimi id tau pe PM.Oricum vreau sa stiti ca asta este ultimul concurs pe forum,din cate am inteles eu,si mai vreau sa stiti ca la acest concurs nu se mai acorda premiu,din anumite motive. Ma bucur si pentru stelist 24/24,pentru ca ia ajuns premiul dupa multe eforturi depuse de mine,si nu ma laud,pentru ca asa este.Felicitari,si sper sa participe la concurs cat mai multi concurenti. Multa bafta tuturor.
 4. calin_meduzu Farul - GLORIA BUZÃU 1 Dinamo - CEAHLÃUL P.NEAMÞ 1 FC Vaslui - DACIA MIOVENI 1 Unirea Urziceni - OÞELUL GALAÞI X RAPID - U Cluj 1 CFR Cluj - U Craiova 1 UTA Arad - GLORIA BISTRIÞA 2 Pandurii Tg. Jiu - Poli TIMIªOARA X2 Poli IAªI - Steaua 2
 5. Maine,adica duminica 17.02.2008,intr-o vreme.
 6. Din moment ce pe nimeni nu intereseaza sectiunea aceea,in afara de mine,ma gandesc ca e si normal sa renunt.Stau mai prost cu istoria,dar daca Basarabia=Rep. Moldova(Chisinau),acolo unde trebuie sa ajunga premiul,atunci este in regula.Si daca si ajunge,atunci ma bucur si mai mult pentru ca prin insistentele mele am reusit sa ii ofer acelui baiat ceva ce nu poate sa isi achizitioneze din Chisinau,fapt ce il va face foarte fericit,asta in cazul in care il va primi.Si daca v-am plictisit prin faptul ca am insistat atat de mult,nu imi pare rau deloc,din contra,mi-am facut doar datoria de moderator,ceea ce multi de aici nu o fac asa cum ar trebui.Mersi ca au fost trimise premiile.
 7. Eu renunt...nu mai vreau sa moderez concursul de pronosticuri.
 8. Sper sa nu deschida nimeni concursul pana nu il deschid eu,asta fiind sapt viitoare.Mersi.
 9. Etapa a 3-a[a 20-a](Se inchide vineri 22.02.2008 , ora 19:30) Farul - GLORIA BUZÃU Dinamo - CEAHLÃUL P.NEAMÞ FC Vaslui - DACIA MIOVENI Unirea Urziceni - OÞELUL GALAÞI RAPID - U Cluj CFR Cluj - U Craiova UTA Arad - GLORIA BISTRIÞA Pandurii Tg. Jiu - Poli TIMIªOARA Poli IAªI - Steaua Nu uitati sa colorati un singur meci, Si sa puneti o singura dubla. Regulament Top 10 in concursurile anterioare
 10. Asta este ultimul concurs pe forum,in cazul in care nu ai stiut,te anunt eu,sa stii.
 11. Asta trebuia specificat inainte de a-l incepe,nu acuma.Acuma tu ai lipsit o vreme,eu am mai vb cu George anul trecut,a zis ca ii ultimul,dar cu tot cu premiu.Fara premiu nu continui nimic,ca nu are rost,de amuzament sa imi frec capul asa aiurea,sincer.Plus ca nu s-au livrat nici cele de anul trecut,...dar asta nu mai are rost sa imi tot bat capul degeaba,ca nu ma asculta nimeni si nici nu ma ajuta nimeni cu treaba asta.
 12. Deci,opresc concursul,nu?ca vad ca nu intereseaza pe nimeni sectiunea aia,in afara de mine,apoi nu mai are rost sa continui cu el.Si vreau sa imi raspunda si mie cineva,pentru. ca nu imi place sa vb singur.
 13. Si totusi,mi se pare ca eu trebuie sa ma descurc singur pe aici.Nu am cu cine ma consulta.Virgil,bine ai revenit,si sper sa ma pot intelege bine macar cu tine,daca nu,fac dupa mine si nu ma intereseaza de parerea nimanui.
 14. Daca opresc concursul de pronosticuri,se supara cineva?ca nu are rost sa continui cu el,daca tot nu se livreaza premiile,si nu vreau sa mai fie inca un castigator dezamagit,care sa tot intrebe:de ce nu ii ajunge premiul.Pe bune,trebuie sa il opresc.
 15. Am zis ca,mi s-a spus ca au fost livrate,nu ca s-au dat,ii o diferenta.Si nu am spus ca tu ai promis ceva,in cazul in care ai inteles gresit.Si ma gandesc ca cineva tot trebuie sa il inlocuiasca pe George,daca tot lipseste asa mult,nu?si totusi ar trebui sa stie cineva ce se intampla...dar nu prea.