Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/10/2020 in all areas

 1. 1 like
  Banuiesc ca stii sa citesti. Pe prima pagina e citatat Dumitru Costin, secretarul general AFAN, nu Emilian Hulubei! Oricum, AFAN nu are nicio legatura cu palmaresul, iar Emilian Hulubei e dus cu pluta pe tema asta. Mai ai rabdare un pic si vom vedea cum sta treaba cu palmaresul. Apropo, AFC Steaua Bucuresti a fost infiintata in 1998, iar pe Certificatul sportiv nu scria 1947!!! Nu are nicio legatura!
 2. 1 like
  1.Anghel Iordanescu - 146 goluri 2.Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla 3.Gheorghe Hagi 4.Emerich Ienei - Tudorel Stoica 5.Tudorel Stoica 368 meciuri :lol:
 3. 1 like
  "Aliuta, nu e de vanzaree.."..nu asa striga un stadion intreg? si nu de mult..si eu m-am numarat printre cei care strigau insa nu m-am ashteptat sa fak acest gest mai ales ca am vorbit cu el fatza in fatza..cei din drumul taberei shtiu ca nu a fost doar o singura data la barul "exalon"..dar cum o sotzie nu-si cunoashte barbatul nici dupa o viatza, cum potzi cunoashte o cioara?..ne-a paklit cu 3 fente, 4 pase si 3-4 goluri...am fost fraieri, l-am iubit, Gigi i-a dat bani cat sa pomeneask....cine a fost prostul(proshtii)? noi sau el ?????
 4. 1 like
  ESTEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Subiect blocat, discutiile se muta la http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=315 ALE ALE ALE ALE
 5. 1 like
  FORZA Steaua!!! Steaua are astazi extraordinara sansa de a reveni in prim-planul fotbalului european. Sper ca urmatoarea tema ce va fi discutata pe acest forum sa aiba urmatorul titlu: "Dupa un meci greu in care jucatorii nostri au avut de infruntat un adversar destul de puternic si un public incendiar, au reusit sa acceada in grupele cupei UEFA" Nu pot incheia decat printr-un binecunoscut indemn FORZA Steaua!!!!!!!!!!
 6. 1 like
  Era de asteptat din partea unui tzigan sa faca asa ceva. Am auzit ceva de genul ca ar avea sanse mai mari sa prinda echipa nationala de acum. Oare nu cumva si-o fi bagat iar nasu' "domnul" Giovanni Trapatoni Becali? Oricum el nu trebuia sa faca asta. Se vede clar ca tziganul tot tzigan ramane. Apropo parca era implicat si prin cazul camatarilor. Sincer nu-mi pare rau dupa el. Eu zic sa punem capat acestor dicutii despre un tzigan. Pur si simplu nu merita. Desigur ca o sa-si primeasca ceea ce merita in meciul de pe Ghencea. Oricum sa nu uitam ca "AM ACUT si VOM AVEA MEREU BOALA PE TZIGANI"
 7. 1 like
  Sunt intru-totul de acord cu tine Virgil... La Hamu sa vazut o ambitie de a reveni ca titular si nu din prisma accidentarii lui Tudor ci din interventii avute pe parcursul celei de-a doua reprize (vezi sutul lui Oae).Cat despre Florentin Dumitru: se vede ca incepe sa redevina ceea ce a fost. Pe langa centrarile din care s-au inscris golurile cu Sportul a fost si centrarea din meciul cu Farul cand Lovin a inscris. Pot spune ca si el este in revenire... Oricum cu bulgarii se va juca altfel... Ideea este sa nu luam gol si sa reusim noi unul pe contraatac. Vad un cuplu de atac Neaga-Cristea cu un Cristea mai avansat si Neaga la sustinere... Ar fi bine si un Paraschiv langa D.Munteanu. Dica si Fl. Dumitru nu mai au nevoie de pozitionare in teren.Un Lovin la inchidere si un cuplu de fundasi centrali Baciu-Ghionea. Ogararu si P.Marin fundasi laterali. Aici o mica observatie: As merge pe Nesu in locul lui P.Marin. Da un plus de viteza de care avem mare nevoie acolo pentru contraatac.... In poarta nu poate fi altul decat Hamu. Se speram ca Tudor va reveni pana atunci pentru ca daca si Hamu se accidenteaza atunci chiar ca o sa ii plangem si unii si altii pe amandoi Eu zic nu numai ca ne calificam dar si batem..