Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 06/28/2018 in all areas

 1. 1 like
  Foarte mişto acest thread, bine că am redescoperit şi comentariile de la articolul postat de Xray în martie 2015 referitoare la tranzacţia extrajudiciară. Parcă atunci se discuta mai calm, opiniile exprimate nu aveau accente vitriolice, ca acum. E adevărat, conflictul nu ajunsese încă să ne radicalizeze... P.S. Tind să fiu de acord cu Alexandru H şi Empyro pe subiectul înţelegerii noţiunii de "palmares".
 2. 1 like
  Nu aveai aceeasi adresa. Ti-am setat-o pe aia cu publicitatea. Sterge cookie si cache si incearca din nou!
 3. 1 like
  Asigura-te ca ai aceeasi adresa de mail pe forum si pe prima pagina. Daca nu ai, modifica una dintre ele si o sa fie ok.
 4. 1 like
  Redondo si cele 17 cone. BAN, e plin folderul de spam din pagina de admin cu jignirile tale. Pa!
 5. 1 like
  Ban nelimitat. Jigniri repetate, spam.
 6. 1 like
  Fiecare moderator are stilul lui si aveti dreptate,ar trebui sa fim mai implicati,dar eu dupa ce editez cateva mesaje deja mi se duce tot cheful de a mai posta ceva,de multe ori scriam cate ceva si apoi renuntam,nu stiu de ce.Iar cat despre corecturile gramaticale,double post s.a.m.d cineva trebuie sa le faca si pe astea pentru ca nu dau bine si chiar deranjeaza,poate pe unii chiar ii ajuta,intentia nu e sa facem oamenii sa se simta prost.
 7. 1 like
  stii Alina, daca ai renunta la ranchiuna si la ironii ai putea chiar sa ajungi moderatorul ideal , asa cum totii ne dorim Degeaba te-ai suparat pe mine, dar am spus adevarul. Evident ca si Neli a replicat agresiv ( nu m-am asteptat), dar si tu nu ai fost corecta in aplicarea Sfantului Regulament, il interpretezi dupa bunul plac. A fost nevoie de ochiul ager al lui SSK sa remedieze situatia. In cazul tau nu e prima data cand procedezi asa. (exemplele ar fi multiple). N-am mai spus nimic de atitudinea ta, sfidatoare si multe altele... ma intreb ce reactie ai fi avut ?! Oricum lumea te vede si te judeca, stai linistita, nu ca pe o gospodina ... arta gatitului e o calitate pe care nu toti o pot stapani. Din acest moment nu am sa mai fac nici o postare pe topicul asta, e clar, adevarul deranjeaza .
 8. 1 like
  nu pe mine m-au jignit,(bine, trimiterile la cratita le-am luat drept rautati gratuite venite din partea unor pustani) insa pe Neli au 'atins-o' cu mesaje de genul "Dormi in prostia ta in continuare...Vise placute!! "Interesant este faptul ca un anumit moderator, a citit probabil posturile in diagonala, ca altfel nu-mi explic cum a avertizat-o numai pe ea, atunci cand i-a pus la punct. Mai nou pedepsim mama, nu copiii later edit: faza comica- dupa ce am postat mesajul asta, unii useri care 'm-au trimis la cratita' si-au sters mesajele . Pacat ca exemplul lor, nu a fost urmat si de moderatori, care s-au spalat pe maini inchizand topicul, fara a sanctiona "colegul" stelist care jigneste, ci doar pe cel care se apara.
 9. 1 like
  am vazut ca mai demult ati facut un sondaj "Cel mai placut moderator". Aveti curajul sa infruntati cruda realitate si sa-l postati din nou? Eventual as schimba titlul in "Cel mai contestat moderator" ( bineinteles, cu actualizarile necesare, am vazut ca multi s-au retras) Poate e modalitatea cea mai simpla pentru a vedea ce crede lumea despre voi si mai ales despre activitatea voastra.