Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 08/02/2015 in all areas

  1. 2 likes
    a) Azzido, foarte bine. Pune pe site un buton de donate catre un cont de PayPal si cere ajutor pentru tinerea in viata a site-ului. Asa cum se face peste tot, modern si civilizat. Faza asta cu cerutul de pomana pe un ton tafnos in timp ce proprietarul de site piece-of-mind ne ameninta cu "inchiderea fcsteaua" merge probabil prin peluza... cam greu in viata reala. Ah, si inca ceva: site-ul nu moare din lipsa de materiale, moare pentru ca inscrierea de noi utilizatori e restrictionata, pentru ca ati omorat forumul mutand toata conversatia pe prima pagina etc. b) Joga & xray. Modelul asta de ziarist-gunoier e popular printre ziarele-tabloid: ingramadeste cantitate peste cantitate ca sa ne facem norma de cuvinte. Eu refuz sa mai scriu vreun articol serios, documentat, daca trebuie sa il ingramadesc printre mizeriile semnate de vadim, mironica, editoriale scremute din putul gandirii. De ce sa contribuie userii la articole cand si le gasesc a doua zi in arhiva pentru ca deh, a trebuit sa bagam repede niste ironii ieftine gasite in ziarele online? Ok, s-a scris ceva de Steaua? Se pune pe forum, la stirile zilei sau la alt topic relevant, ca sa supravietuiasca si sectiunea aia... pe prima pagina au loc doar cronicile de meci si articolele utilizatorilor acestui site. Ca sa fie clar, nu spun ca voi ar trebui sa le scrieti. Nu aveti treaba cu gazetaria, aveti alte profesii si talentul scriitoricesc v-a ocolit. Dar ar fi de preferat sa apara un material nou la doua saptamani, scris de cineva care participa la viata acestui site decat sa trebuiasca sa te tii de nas cand intri pe prima pagina.
  2. 2 likes
    Am tot respectul pentru voi deoarece aveti ani buni de activitate pe acest site si faceti cu buna credinta tot ce se poate pentru buna sa functionare. Din pacate nu va dau dreptate atunci cand veniti cu scuze atat de lamentabile atat tu Azzido cat si tu Joga.Acest site a fost ceva in trecut si este nimic in prezent.Dar sa o luam pe rand: 1.Azzido,spui ca nu intereseaza pe nimeni ce spune X despre Y dar uiti ca acest site este o comunitate in care principala activitate este impartasirea ideilor si trairilor personale.Inca de la infiintarea sa, fcsteaua.ro a avut ca obiectiv strangerea suporterilor in jurul aceluias ideal si acest site a fost locul unde pe primul loc s-au intalnit ideile,opiniile membrilor comunitatii.In primul rand conteaza ce spune X despre Y pentru ca asta inseamna comunicare.Nu ne aflam pe sport.ro sau gsp ca sa facem o colectie de stiri la care sa comenteze cine are chef. Din pacate atunci cand uiti care este MISIUNEA de baza ce sta in spatele unui proiect ajungi sa iti pierzi busola si o iei grav pe aratura cum se intampla in prezent.Continua sa pastoresti destinul fcsteaua.ro cu ochii unui conducator rigid ce are ca singur reper disciplina regulamentelor si vei/vom ajunge inevitabil intr-un anonimat cu 3-4 useri activi pentru care nu merita nici sa deschizi aceasta pagina. Spui ca 40$...Parca il aud pe Jiji becali ca "nu e bani dom`le si oricum nu mai risc pe banii mei".Succesul unei comunitati (fie ca e fcsb sau fcsteaua.ro) sta in numarul de membrii activi nu in cei care citesc dar nu posteaza sau cei care vad un meci la terasa si nu merg pe stadion.Tu stii foarte bine ca interesul pentru site este in contimuare ridicat dar faptul ca nu se gasesc solutii pentru fructificarea acestuia nu este o scuza.Este pacat ca ai ramas cam singur cu siteul in brate si este evident ca un singur om nu are destul timp si bani,pe de alta parte insa poate ca si faptele/masurile luate de tine au dus la aceasta situatie. 2.Joga,reiei aceeasi placa stricata pe care o pune mereu Xray si te inseli.Nu exista echipa de redactori,nu are cine sa scrie gratis pe timpul sau liber,nu le place unora munca de jos si vrei sa vina cei nemultumiti cu o solutie? Pe tine si cei care reiau la infinit aceste argumente va contrazice trecutul.Au existat si echipa de redactori,au fost si o tona de articole scrise de mai multi autori (vezi arhiva vechiului site) iar comunitatea asta era compusa dintr-un numar mai mare de useri activi.Acei oameni nu au emigrat in Congo si nici nu s-au convertit la islam.Faptul ca in prezent avem un site in coma cu o singura persoana care pune articole copy/paste este rodul unor decizii/actiuni care au dus la acest rezultat. Nu luati acest post ca pe un atac la persoana,ma repet spunandu-va ca va apreciez si sunt convins ca aveti intelepciunea de a vedea ce este gresit si se poate remedia.
  3. 1 like
    1. Este inadmisibil ca utilizatorii care insulta si calomniaza pe altcineva, prin mesageria privata, sa nu fie sanctionati. Regulamentul trebuie modificat in acest sens. choli ar merita ban permanent pe forum pentru cat a injurat pe altii, inclusiv pe mine in privat. 2. Denaturarea adevarului prin dezinformare ar trebui sa fie si aceasta sanctionabila. Majoritatea din sleahta stelistilor 'liberi' vin aici sa mai scrie cate un comentariu, in sensul ca doar-doar vor mai primi cate un like in plus la ei pe Facebook. Prin urmare, oricine se dezice de FOTBAL CLUB Steaua Bucuresti, cum ca nu ar fi de fapt continuatoarea de drept a Stelei din 1947, ar trebui sa fie sanctionat. Aia nu-s stelisti, sunt doar niste muppets care cauta mereu scandal.