Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 05/07/2015 in Posts

  1. 1 like
    Primul transfer bomba la Cotnari va fi Semeghin, spaima sticlelor de vin. Marfă, de marfă acest comentariu: "Eu zic sa facem osanale la CSA, si statuie lui Boroi, plecaciuni la generali si poate ii combina pe baietii de la cotnari sa faca o noua echipa de mare anvergura ''Steaua Cotnari''. Va dati seama ce veselie la meciuri, bataie la abonamente, cica bonus o baterie de vin, vis implinit. Viitorul suna bine. Am acceptat cele 2 scursuri sa o dea la pace si au dat-o.... sper sa ma insel amarnic dar am impresia ca ''Steaua Libera' o sa fie pusa pe liber de tot." Si asta: "Am sa rog toti suporteri Steaua sa fie prezenti in fiecare saptamana la Cotnari si sa urmareasca timp de 90 de minute un perete cu o stema pe ea, langa sabia (o copie) lui Stefan Cel Mare."
  2. 1 like
    Incredibil conduci la pauza cu 15-10 si pierzi meciul cu 23-27......ce sa mai zic jucatori de mana a doua,antrenor de mana a doua,conducator de mana a doua,nu ai cum sa nu cazi in liga2 cu astia.
  3. 1 like
    eeee ce stim noi FCSB-istiiii ... dinamu si pietrolu sunt echipeeee ... au siglaaa/au plamares si traditie .... au galeriiiii .... au coregrafiiii ..... au conduceri ( fara ciobani sau argati) ..... au directori sportivi .... au managerii ..... au loturi de jucatori .... juniori .... beleeeeaaaaa noi VREM ECHIPA !!!! hai TALPANEEEE fa-ne ECHIPAAAAA .... Voi nu vedeti bah ca toata Liga 1 este praf si pulbere din toate punctele de vedere ?!! Organizare = zero Patrimoniu ( stadioane, baze de pregatire ) = zero Respect pentru suporteri = zero Patroni = jumate sunt in puscarii sau au fost iar restul urmeaza ... deci niste infractori dovediti. Antrenori = de cea mai joasa speta ca pregatire manageriala , morala ( doar cativa care sunt prin campionate straine la camile sau prin cipru/grecia dar care si acolo o dau imediat cu mucii in fasole ) ii schimba astia in Liga 1 ca pe maruntis de la o echipa la alta . Jucatori = mediocri spre penibili din mai toate punctele de vedere ( pregatire, tehnica, inteligenta) stim exemplele din curtea proprie cu ceva accente de talente uneori ... Arbitri = penibili ( unii chiar si puscariabili) Ultrasi = schizo, interlopi si paraleli cu civilizatia si legile ( vezi recentul comportament al GALERIEIII din groapa ), unii pe la puscarii ( vezi cazul din curtea noastra) I-ati gasit pe TALPAN si CSA sa va faca ei echipa !!!! Prapaditii astia mah .... ?!!!