Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 23.04.2017 in all areas

  1. 1 like
    exact, la inceput traiesti in minciuna o perioada de timp, esti impotriva "sistemului" si incerci sa schimbi ceva alta perioada de timp, observi ca totul e in zadar si nu-ti iese nimic, ce faci? continui ca prostul sau renunti/te reorientezi?
  2. 1 like
    Felicitări, Virgil! Ai punctat și "tăiat" ca un chirurg! Scurt și la obiect, ai pus punctul pe "i" ansamblului de conjucturi și probleme legate de Steaua și titlu.
  3. 1 like
    Steaua a invins foarte clar Craiova, prin golurile lui Alibec (2) si Jakolis. Talpan spunea cu ceva timp in urma ca FCSB are 260 de suporteri. S-a inselat amarnic, azi au fost 27.000 si nu-i punem la socoteala pe cei care au urmarit meciul in fata televizoarelor. Care au vizionat nu din curiozitate ci pentru ca le pasa de Steaua. Milioane probabil si daca nu milioane, sute de mii cu siguranta. Momentan Viitorul crede ca e campioana, dar dupa regulamentul LPF in care scrie clar ca daca doua echipe sunt pe primul loc la egalitate de puncte, se iau in considerare meciurile castigate si in play-off dar si in campionat. Ori in campionat Steaua a castigat tur-retur, iar in play-off a facut un egal si a avut un esec cu echipa constanteana. Steaua va depune un memoriu la TAS, care va decide campioana. Mi se pare o idee buna. Felicitari omului cu ideea. In orice conditii, adica fie de pe primul loc, fie de pe al doilea, Steaua participa in preliminariile Ligii Campionilor. Pacat, ghinionul din meciul cu Viitorul unde am avut numeroase ocazii de a marca, doua bare si doua penalty-uri neacordate de Radu Petrescu, ne-au adus in aceasta situatie. Si vezi tu Gigi, pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Le-ai oferit victoria cu cativa ani in urma (2-5) si nu i-ai lasat sa retrogradeze. Acum vezi ce-ti fac Hagi si sleahta lui de smecherasi? Cica nu stii sa pierzi. Si pe langa tine si noi suporterii acestei echipe nu stim sa pierdem in conditiile in care le-am fost superiori la numarul de meciuri castigate in intregul sezon.. REgula desemnarii campioanei la egalitate de puncte in fruntea clasamentului, e o prostie. Ar trebui sa primeze golaverajul. In timp ce ei se chinuiau sa marcheze cate un gol pe meci, Alibec singur marca de cate doua ori. Mai vreau vreau sa amintesc de golul frumos al lui Jakolis din meciul cel de pe urma. Dribling pe linia de 16 metri si sut fara speranta pentru calancea. In incheiere, arbitrul Fesnic Horatiu Mircea din Cluj Napoca, le-a dat clasa lui Hategan, Tudor, Balaj si mai ales lui Radu Petrescu, cel care a intors capul la doua penalty-uri ale Stelei in meciul cu nemeritata campioana a Romaniei de asta seara. Vezi Doamne vederea lui nu bate pana acolo. Sper ca bucuria lui Hagi sa fie de scurta durata, Sper ca FRF, care in prezent consulta case de avocatura, inclusiv UEFA, sa intoarca titlul de campioana in favoarea Stelei, o campioana adevarata. Sper ca pustanii Viitorului sa-si planga in pumni. Epigonii!