Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 19.09.2017 in all areas

 1. 2 likes
  @VirgilSă sperăm că nu ne va încurca Hațegan.:) De fapt, nu cred că era altul mai bun și mai presus de orice bănuială. Referitor la națională, în lista pe care ai văzut-o sunt convocați numai jucători (24) care evoluează la cluburi din afara țării . FRF: Convocări preliminare pentru „dubla” cu Kazahstan și Danemarca (link) Din cei 24 stranieri, 11 sunt ex-steliști pe care FC Steaua a luat aproape 30 mil. €. Lista aia este doar preliminară. Urmează și convocările din Liga 1, unde vor intra și steliști din echipa actuală a FC Steaua, cred. Lotul final, care va include și numele jucătorilor din campionatul intern convocați, va fi anunțat ulterior de către noul staff al echipei naționale. Avancronică și Cronică:: http://www.fcsteaua.ro/CFR-Cluj-FC-Steaua/
 2. 1 like
  Aceasta discutie deja provoaca mari dureri de cap. Lucrurile se pot simplifica mult mai simplu: Daca LPF si FRF decid ca palmaresul apartine FCSB-ului poti sa te duci in 10 instante ca nu vei castiga. E o competitie privata unde ca sa participi trebuie sa respecti anumite reguli fie ca-ti convine fie ca nu. Adevarata Craiova iti recomand un comentariu sau un articol de al lui A.H. Omul explica foarte clar(as zice ca la prosti) care e diferenta dintre palmares, trofee si marca. Ultimele 2 pot fi trecute in contabilitate in schimb palmaresul nu. Atat Universitatea din Craiova(sau cum se cheama clubul mama) cat si CSA pot sa zica ca ei o detin si pe mama. Ei nu au fost afiliati niciodata.
 3. 1 like
  @AdevarataCraiova Eu nu inteleg pentru ce iti bati tu capul cu procese, marci , OSIM si alte cele. Singurul lucru care conteaza este acea continuitate sportiva, de care s-a discutat si mai sus. Ce conteaza un desen, ca leu, litera "U" sau dublu "cu" ori un nume. Te intereseaza asa mult daca prin absurd nu te numesti "Universitatea", ci FCU Craiova ? Inainte de '89, de multe ori nici nu stiai cum se va numi echipa din sezonul urmator, ca le schimbau denumirile ca pe sosete. Pe site-ul asta s-au scris zeci de articole si sute sau mii de comentarii, in fapt atat de mult incat ne-am cam plictisit de subiect. Ar trebui sa te fi prins deja ca nu e vorba de lipsa de informare, ci de ceea ce alege fiecare sa creada. Poti sa te prezinti tu si cu mama argumentului, fiecare va veni cu un alt argument (unele valide, alte nu). Evident ca majoritatea covarsitoare a ales FCSB, tocmai pentru ca are aceasta continuitate. Asta nu inseamna insa ca pe anumite considerente de ordin moral (ex. legatura Stelei cu Armata) si felul in care a fost privatizat acest club nu au si sustinatorii CSA-ului dreptate. Si ar trebui sa-ti fi dat seama pana acum, ca aproape toti avem cunostinte care s-au dus la echipa CSA-ului si viceversa. Sunt oameni de care te leaga amintiri si prietenii, chiar daca au ales un drum diferit. E mai convenabil pentru noi (fcsb-isti vs csa-isti) sa dezbatem si sa ne porcaim aici pe internet, sub anonimat, tocmai fiindca in viata reala nu dorim sa o facem. Daca vrei, poti sa-l consideri ca pe un mariaj disfunctional, unde nimeni nu vrea sa divorteze. Dupa felul in care privesti lucrurile mai ca te vad sa propui solutia de Vaslui : du-te si da-i rudei cu toporul in cap fiindca nu e de acord cu tine. Fiecare alege dupa cum ii dicteaza sufletul si nu este nimic de facut din punctul asta de vedere !
 4. 1 like
 5. 1 like
  puteti sta linistiti ca in repriza a doua mai dam un gol pentru ca Olaroiu va sti deja ce mutari sa faca. Oruicum Steaua nu poate lua patru goluri intr-un meci in primul rand ca au si aparare dar si portar. Important este sa nu ia cartonase.