Toată activitatea

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Miercurea Ciuc - Steaua 9-3, meci jucat pe 11 decembrie. Pentru stelisti au punctat Kicha (2) si Grigori. Ex-internationalul rus Piotr Schastlivy (capitanul "big red machine" la Mondialele din 2007 !) a marcat trei goluri pentru harghiteni.
 3. Ultima săptămână
 4. Dunarea Galati - Steaua 9-6, meci jucat pe 10 decembrie. Golurile stelistilor au fost inscrise de Kicha (2), Yanishevsky, Pugachev, Grigori, Stefan.
 5. Liga Zimbrilor, etapa a 14-a: Steaua - Turda 29-27 (13-15), succes conturat in partea a doua, cand stelistii s-au aparat foarte bine si au punctat in momentele sentiale ale disputei. Elevii lui Mihaila au revenit in fruntea clasamentului.
 6. LNBM, editia 2017-2018, etapa a opta, 9 decembrie: Steaua - UBT Cluj-Napoca 89-75. Steaua are cinci victorii din cinci partide pe teren propriu si trei infrangeri din trei partide in deplasare.
 7. Divizia A1, etapa a 12-a (prima din retur): Tricolorul Ploiesti - Steaua 2-3; stelistii au castigat setul 5 cu 20-18! Steaua se mentine in fruntea clsasamentului !
 8. Intr-un meci jucat la Brasov, pe 8 decembrie, Steaua - Dunarea Galati 2-9 ! E limpede ca si in acest sezon stelistii vor incheia pe locul al cincilea. Din pacate !
 9. In prima mansa din cadrul 16-imilor de finala ale Cupei Challenge, VK KDS Sport Kosice - Steaua 0-3 (-17, -20, -15). Cei mai buni stelisti au fost Cherbeleata (19 puncte), Cubrilo (12), Kouki (11) si Nemeth (10). In conditiile date, returul pare o formalitate. In optimi, stelistii ar putea juca impotriva Benficai Lisabona.
 10. Liza Zimbrilor, etapa a 13-a: Dobrogea Sud Constanta - Steaua 24-19 (15-9), iar elevii lui Mihaila incheie turul pe locul secund, cu 28 de puncte.
 11. Earlier
 12. Pe 3 decembrie, la Brașov, Steaua a dispus cu 17-1 de Sportul. Urmează meciurile cu Dunărea Galați, foarte importante în tentativa steliștilor de a se califica în PO.
 13. Divizia A, etapa a 11-a: CSȘ CNE Baia Mare - Steaua 0-3 (-14, -14, -11), iar steliștii încheie turul campionatului pe primul loc, cu 30 de puncte din 33 posibile.
 14. Steaua - Sportul 14-3, intr-un meci jucat pe 2 decembrie. Limansky si Yanishevsky au marcat cate trei goluri.
 15. LNBM, editia 2017-2018, 1 decembrie: Timisoara - Steaua 86-83.
 16. O tempora! Multumim! Forza Steaua! Semper Superiores!
 17. După câștigarea cupei în 1986, tatăl meu a scris un text pe care m-a rugat, acum, să-l public. Având în vedere subiectul despre care este vorba, am decis că acest forum ar fi locul ideal. Voi atașa manuscrisul original (cu tot cu corecturi) în format JPG.
 18. Steaua e numai UNA și pentru antrenorul Olandei! Dupa victoria cu 3-0 de la Bucuresti, antrenorul Olandei, Dick Advoocat, a vorbit de Steaua Bucuresti. “Este un stadion frumos, stiu ca Steaua Bucuresti se descurca bine in Europa League in acest sezon, este un stadion obisnuit cu meciuri importante” a spus Dick Advoocat dupa partida la Pro X.
 19. Naționalele României Seniorii Primire extraordinară a lui Alibec pe stadionul celor de la CFR Cluj la Romania -Turcia 2-0 Niţă l-a înlocuit pe Costel Pantilimon în minutul 71, iar numele său a fost scandat de publicul din Gruia. Steliștii (Pintilii, Budescu, Alibec, Balașa și Nită) au jucat bine, într-o națională dominată numeric de foști și actuali steliști. ASTA e show-ul lui Budescu! A facut MAGIE in meciul Romaniei! Ce a reusit pe teren Tineretul, U21 Steaua-i fruncea! Pas de gol Florinel Coman, gol Dennis Man. U21 România - Portugalia 1-1!
 20. MAI   ESTE  ACTIV ACEST SITE?MESAJELE  IMI SUNT  VAZUTE DE CATRE CEILALTI MEMBRI AI  ACESTUI SITE?

 21. LNNBM, ediția 2017-2018: Steaua - Galați 92-66.
 22. Într-un meci jucat la Brașov, pe 10 noiembrie, Steaua a cedat în fața Coronei din localitate, scor 1-6. Unicul gol al steliștilor a fost marcat de Limansky.
 23. A existat o echipa Universitatea Craiova ce a fiintat intre 1948 si 2014 - sub diverse denumiri, conduceri si marci dar avand acea continuitate sportiva. Nici CSU, nici actuala Craiova a lui Mititelu nu mai sunt Universitatea Craiova. Sunt altceva - iar decizia LPF e pur si simplu un cadou de casa noua oferit de Iorgulescu lui Rotaru. Nu mai credeti prostiile din ziare - interesate sa aduca imbecili pe paginile lor. LPF nu are nicio autoritate de a aranja palmaresul unei echipe.
 24. da, dar lasand echipa lui mititelu, totusi, o echipa a activat intre 1991 si ,ma rog, anul dezafilierii. practic cineva a asigurat continuitatea sportiva. sincer, nu inteleg cum s-a dat reboot unei perioade doar pt a fi conectata artificial istoria trecuta cu actuala echipa. cum naiba ,cu ce logica ?
 25. Tu cum crezi? Are echipa actuala a sa continuitate sportiva? Nici macar nu e, daca e sa urmam rationamentul celor de la CSA, pe vechiul club. E o echipa complet noua.
 26. cum a ignorat mititelu principiul continuitatii sportive ?
 27. din punctul meu de vedere palmaresul este o chestiune profund subiectiva. in genere conducatorii fotbalului decid, fara criterii clare, cui il atribuie. ce mi se pare absurd este ca atribuirea palmaresului se face in baza unei hotarari fara legatura cu palmaresul, ci o hot. prin care se anuleaza inscrierea unei marci la osim. nici vorba de palmares in acea decizie.
 1. Load more activity