FCSB News! Declarații și decizii

🆕️⚽️🏆Arena Națională pregătită pentru suporteri

📢🔴🔵Oficialii Stelei din Liga 1 au luat toate măsurile pentru ca meciul FCSB – CSU să se dispute în cele mai bune condiții optime pe Arena Națională.

ℹPentru că vremea nu se anunță una tocmai bună la ora de start a meciului, 8 martie ora 20:30, oficialii roș-albaștrilor au decis ca acoperișul arenei să fie tras.

💥Astfel duelul dintre steliști și olteni are toate premisele să fie urmărit de la fața locului de mulți suporteri,  dar și fotbaliștii să beneficieze  de cele mai bune condiții de joc.

🆕️Florin Tănase recunoaște: „Sunt probleme la echipă”

Cu o zi înaintea meciului important din Play off cu CSU Craiova, Florin Tănase, căpitanul echipei, a recunoscut și el că sunt probleme la echipă, dar nu a detaliat.
🎤”Mai avem multe lucruri de îmbunătățit, dar, după această calificare sper să avem un moral bun și să ne iasă jocul. Sunt multe de discutat (n.r. – despre situația de la Steaua), dar aceste lucruri le vom discuta între noi”, a spus Tănase, în cadrul unei conferințe de presă.

ℹChestionat, concret, despre problemele existente în lotul roș-albaștrilor, căpitanul steliștilor a evitat un răspuns direct.
🎤”Sunt probleme pe care nu le putem face publice. Nu mi se pare normal să le spun în public. Este treaba noastră din vestiar. Trebuie să facem o analiză și să punem lucrurile la punct!”, a mai spus Tănase.

🎥Florin Tănase despre tradarea lui Bălgrădean

💥🎥🔴🔵 Florin Tănase despre „trădarea” lui Bălgrădean: „Eu am aflat când avea geanta pe umăr şi pleca din cantonament.”⁉️

Căpitanul Stelei a vorbit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu CSU Craiova, despre plecarea lui Bălgrădean la CFR Cluj. „Pufi” nu le-a spus nimic despre plecare colegilor din vestiar şi că toţi au aflat „când avea geanta pe umăr”. Portarul nu le-a spus nici în ultima clipă că a semnat cu CFR Cluj‼

Plecarea i-a luat prin surprindere pe steliști. La conferinţa de presă, Tănase a spus că frumos din partea lui Bălgrădean ar fi fost să-i anunţe pe colegi înainte ca acest lucru să ajungă în presă. Jucătorii roş-albaştrilor au aflat că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj miercuri, înainte de plecarea la Sibiu.

🎤”Nu că ne-a afectat, dar am rămas surprinşi. După părerea mea, trebuia să anunţe. Fiecare îşi drumul în viaţă, dar trebuie să ne spună şi nouă, cei cu care se schimba în vestiar. Eu am aflat când avea geanta pe umăr şi pleca din cantonament. Înainte să plecăm la Sibiu, adică miercuri. Nu i-am urat baftă. El nu ne-a spus cu ce echipă a semnat, dar nu ştiam că a semnat cu CFR. După am aflat. Ne-a spus doar că a semnat cu o altă echipă”, a spus Florin Tănase, vineri, la conferinţa de presă.

🎥Bogdan Vintilă prefațează derby-ul cu CSU

Bogdan Vintilă, antrenorul Stelei din Liga 1, a susținut astăzi o conferință de presă înaintea duelului cu CSU Craiova, din care prezentăm un fragment (căt am găsit pe net).

💯🎥Bonus! Joga Bonito, Dennis Man și Florinel Coman!

🎥💥⚽️Joga Bonito! Dennis Man și Florinel Coman duc Steaua din Liga1 în semifinala Cupei Romaniei printr-o fază genială și un eurogol.
🏆🇹🇩FC Hermannstadt 1-2 FC Steaua!

FORZA STEAUA!💪❤💙

XRay

Lasă un răspuns