FCSTEAUA.RO

FC Steaua – NK Osijek 2-0. Ultimul amical al iernii

Ros-albastrii au castigat cu 2-0 ultima partida amicala din Spania, impotriva celor de la NK Osijek. Golurile au fost inscrise de Florin Tanase si Filipe Teixeira.

Nicolae Dica a trimis in teren urmatoarea formula de echipa: Nita – Benzar, Gaman, Larie, Momcilovic – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tanase.

In a doua parte au mai intrat Enache, Jr. Morais, Ov. Popescu, Filip, Alibec, Gnohere, Cr. Tanase, Artur Jorge, Coman si Vlad.

NK Osijek: Mikulić, Škorić, Lončar, Barać, Grgić, Mioč, Hajradinović, Bočkaj, Lopa, Grezda, Boban

A fost ultima partidă amicală înainte de reluarea campionatului, dar Dică pare că mai are multe lucruri de pus la punct. Steliştii au scârţâit rău în apărare, iar lucrurile în atac sunt departe de a fi la cel mai bun nivel. Chiar dacă scorul arată o victorie clară, Steaua a arătat modest în faţa celor de la NK Osijek, croaţii având numeroase ocazii de gol.

FCSB – NK Osijek 2-0 (F. Tănase 8, Teixeira 54) [Meci intreg]

O scurtă trecere în revistă a jucătorilor

La pauză şi pe parcursul reprizei a doua, Nicolae Dică a efectuat mai multe modificări.

REZUMAT

 


LIVE VIDEO

Aceasta este echipa de start a Stelei in partida cu NK Osijek.

Niță – Benzar, Găman, Larie, Momcilovc – Pintilii, Nedelcu – Man, Budescu, Teixeira – Fl. Tănase


Nogometni Klub Osijek (NK Osijek) este un club de fotbal profesionist din Osijek din estul Croației. Înființat în 1947, a fost clubul din Slavonia cu cele mai multe sezoane din Liga I a Iugoslaviei și, după independența Croației în 1992.

NK Osijek face parte din cele patru cluburi care nu au fost niciodată retrogradate din prima ligă croată, celelalte fiind Dinamo Zagreb, Hajduk Split și Rijeka. Are 7 participari competițiile UEFA.

Cele mai bune rezultate all time

Lotul lui Osijek este evaluat la 17,8 milioane de euro şi e format aproape în totalitate din jucători de origine croată. Antrenorul echipei este Zoran Zekic (43 ani), un tehnician cu un nivel de experienţă la nivelul lui Dică.

NK Osijek ocupă locul 3 în prima ligă a Croaţiei, la doar 2 puncte în urma echipei aflate în faţa sa, Hajduk Split. In sezonul trecut a ocupat locul 4, la numai 3 puncte de podium.

În 2018, Osijek a pierdut singurul meci disputat până acum, amicalul cu Dynamo Kyiv, scor  2 – 3.

Vom pune și link live video.

X Ray