FC Steaua – FC Dinamo. Bilete online la Derby de România

Bilete pentru Unicul Derby, disponibile online!

Clubul FC Steaua anunță că, începând de miercuri, 1 septembrie, ora 17:00, vor fi puse în vânzare online, pe www.bilete-fcsb.ro, biletele pentru meciul cu FC dinamo bucuresti, contând pentru etapa a opta a Ligii 1, care se va disputa duminică, 12 septembrie, ora 21:00.

Tichetele vor fi disponibile online până pe data de 8 septembrie, ora 14:00, la următoarele prețuri:

PELUZĂ (INELELE 1, 2, 3) – 15 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 3 – 25 LEI
TRIBUNA 1 ȘI 2 – INEL 2 – 30 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 – 35 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI
LOJĂ – 500 LEI

Casele de bilete de la Arena Națională se vor deschide pe 9 septembrie, conform următorului program:

JOI – 11:00 – 19:00 (DOAR LA CASA DE BILETE DE PE BULEVARDUL BASARABIA)
VINERI – 11:00 – 19:00 (DOAR LA CASA DE BILETE DE PE BULEVARDUL BASARABIA)
SÂMBĂTĂ – 11:00 – 19:00 (DOAR LA CASA DE BILETE DE PE BULEVARDUL BASARABIA)
DUMINICĂ – 11:00 – 21:00 (BULEVARDUL BASARABIA ȘI MAIOR CORAVU)

Persoanele care doresc să efectueze teste antigen rapide înainte de meci, vor avea posibilitatea de a o face, grație parteneriatului dintre FCSB și DOM VISTA MEDICAL, la intrările Arenei Naționale de pe Bulevardul Basarabia și Str. Maior Coravu, în ziua partidei, începând cu ora 11:00. De asemenea, personalul DOM VISTA MEDICAL va fi disponibil pentru informarea spectatorilor, la casele de bilete, încă de sâmbătă.

Prețul unui test este de 20 LEI, iar rezultatul va fi eliberat în aproximativ 10 minute.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la acest meci pot asista spectatori ocupând până la 75% din capacitatea Arenei Naționale.

Au acces pe stadion următoarele categorii:

🔹️Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

🔹️Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

🔹️Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

🔹️Minorii sunt EXCEPTAȚI de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

Documentele medicale care atestă încadrarea la una dintre cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul. De asemenea, este obligatorie prezentarea, alături de documentele medicale, a unui document de identitate.

Accesul în incinta stadionului se va face prin Bulevardul Basarabia și Strada Maior Coravu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?