FCSTEAUA.RO

79% dintre steliști au decis: FC Steaua București e numai una, FCSB!

La 3 ani după pierderea siglei, războiul pentru marca Steaua este departe de a fi încheiat. Până atunci, fanii roș-albaștrilor s-au scindat în două tabere, dar foarte mulți dintre ei o consideră pe actuala echipă din Liga 1 continuatoarea celei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Asta reiese și dintr-un sondaj realizat de către Grupul Avangarde, care realizează cercetare sociologică cantitativă și calitativă. Astfel, 79% dintre respondenți au spus că FCSB este Steaua București.

Într-un sondaj Avangarde, majoritatea participanților s-au pronunțat în favoarea clubului pe care-l conduce Becali, când au fost intrebati “Care este adevarata Steaua Bucuresti?”34 la suta dintre suporterii de fotbal din Romania sunt fani ai Stelei. Dintre ei, 79 la suta recunosc adevărata Steaua 1947  în FCSB. Numai 14 la sută susțin CSA Steaua, echipa pe care ministerul a inscris-o în vara trecută la amatori în Liga a 4-a București.

RĂSPUNSURILE DIN SONDAJUL AVANGARDE

Steaua 34%
Dinamo 8%
Craiova 4%
CFR Cluj 3%
Rapid 2%
Timisoara, Viitorul 1%
Nu am echipa favorita 5%
Altele 4%
Nu stiu, nu raspund 38%

Cea deținută de George Becali 79%
Cea deținută de MApN 14%
Nu pot aprecia 7%

Gheorghe Popescu 47%
Razvan Burleanu 1%
Altul 5%
Nu pot aprecia 17%
Nu raspund 30%

Gheorghe Hagi 54%
Nicolae Dobrin 8%
Helmuth Duckadam 2%
Adrian Mutu 1%
Gheorghe Popescu 1%
Altul 1%
Nu stiu, nu raspund 33%

…. etc.

DATE DESPRE CERCETARE

Conform Gazetei Sporturilor, rezultatul sondajului nu l-a surprins pe Gigi Becali. Dimpotrivă, finanțatorul vicecampioanei se aștepta la un rezultat și mai bun în favoarea echipei lui Nicolae Dică. În plus, finanțatorul este convins că până la urmă va avea câștig de cauză și în instanță iar FCSB va reveni la numele Steaua.

Păi nu e normal. Trebuie 99% să zică asta. Adică 14% dintre români înțeleg anormalitate, lucruri anormale. Cei 79% înțeleg normalitate, tot e bine, dar nu e foarte bine. Minciuna și anormalitate nu trebuie votate nici de 1%, așa zic eu. Trebuie să fie 100%. Atunci mă voi bucura.

Împotriva minciunii și a măgăriilor vreau victorie cu 99,9%. Așa vreau în țara mea. Vreau ca pentru CSA să rămână să voteze doar Lăcătuș, Tudorel Stoica și Talpan. Mie îmi pare rău de Lăcătuș și Iovan. Ei au fost atrași acolo să ia niște bani. Iovan are suflet bun, nu-l condamn, iar de Lăcătuș îmi pare rău că se va face de râs”, a spus Becali, pentru Gazetă, după care a continuat:

O să câștig totul în instanță, numele și marca. Nu toată lumea e anormală în țara asta. Important e ca judecătorii să facă parte din cei 79%. Nu mai are cine să îi influențeze. Nu mai sunt Oprea, Coldea sau Băsescu, nu mai au putere în instanță.

Becali este convins că proiectul demarat de către CSA Steaua nu va fi unul de succes, cel puțin în actualul sezon și spune că Academia Rapid va fi mult mai puternică în 2018.

”Echipa Armatei nici nu va promova, o va decapita Rapid. Cei de la club pot să aibă și probleme legale. De ce să dai bani de la buget ca să faci echipă când deja sunt altele? De ce ții baza sportivă de pe urma căreia poți încasa bani? Sunt lucruri anormale. Nu-și dau seama în ce probleme sunt. Ce, suntem pe vremea lui Ceaușescu ca să faceți ce vreți cu averea țării? O să vadă ei!”, a mai spus Becali.

Sursa: adpres.ro și gsp.ro

FC Steaua București 2017