FC Steaua „decimată” de COVID-19! 18 cazuri: 9 jucători, 9 din staff

Comunicat de presă, 17 Septembrie 2020

💥🔴🔵FC Steaua decimată de COVID-19‼👉🚑Oficial 18 cazuri: 9 jucători  și 9 membri staff⁉️

📢COMUNICAT DE PRESĂ

📃”FCSB anunță că, în urma retestării COVID-19 de miercuri după-amiază, din Serbia, au fost înregistrate 5 rezultate pozitive.

Este vorba despre jucătorii Andrei Vlad, Sergiu Buș, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu și Ionuț Vînă. De asemenea, acestora li se alătură alți trei jucători, depistați pozitiv pentru COVID-19 în urma unei testări efectuate în Timișoara: Florin Tănase, Iulian Cristea și Darius Olaru.

Toți fotbaliștii infectați au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare!

În altă ordine de idei, partida cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, se va disputa în această seară, începând cu 22:00 (ora României), în direct la Look Plus.”

SURSA: FCSB OFICIAL

PS. La cei enumerați mai sus de club se mai adaugă fundașul Andrei Miron, depistat pe 15 septembrie și care nu a mai făcut deplasarea în Serbia.

Ducan, unicul portar valid

💥⚽️🥅🔴🔵Speranța Stelei este Răzvan Ducan (19 ani), singurul portar apt al roș-albaștrilor pentru duelul cu Bačka Topola, titularul Andrei Vlad (21 de ani) fiind infectat cu Covid-19, iar Mihai Udrea (19 ani) accidentat.

Astfel, la 19 ani, Răzvan Ducan va fi titular în UEFA Europa League tocmai la debutul său în prima echipa a roș-albaștrilor

Ducan a fost împrumutat sezonul trecut la FC Arges, echipa pentru care a apărat în 19 partide și care a reusit să promoveze in Liga 1.
Totuși, goalkeeper-ul Stelei are ceva experiență internațională. Răzvan Ducan a apărat în toate selecționatele de juniori ale naționalei (mai puțin U21), iar acum este titularul României U19.

Horșia, posibil debut

⛔Dezastru produs de COVID-19 in lotul Stelei, cu 9 infectați, va duce la debutul tânărului Ovidiu Horșia în linia de mijloc.

Mijlocașul de 19 ani a jucat, împrumutat de Steaua, la Academica Clinceni (2018-19, 28 meciuri în Liga 1, 5 goluri) și la Poli Iași în sezonul precedent (39 meciuri, 6 goluri, 4 pase de gol). Astăzi, Horsia ar putea debuta la Steaua în UEFA Europa League, însă nu are niciun meci oficial jucat în acest sezon.

X Ray

 • Hai Răzvan!!!

  4
  1
 • Hehehe….
  Dacă te bate voluntarii… În cupele europene nu ai nici o șansă… Cu sau fără covid…

 • Nu e rău la pauza.
  Om în plus și 1 gol de recuperat…

 • Suficient doar sa ma uit la meci și sunt sleit de puteri ….câțiva jucatori de la noi trebuie sa le spunem pa și pusy

 • STEAUA ESTE AS LA PENALTIURI

  86 STEAUA – fc barcelona 0-0 2-0p

  05 STEAUA – valencia cf 2-0 0-2 4-3p

  11 STEAUA – grasshoppers zürich 1-0 0-1 4-3p

  13 STEAUA – ajax amsterdam 2-0 0-2 4-2p

  20 STEAUA – backa topola 4-4 6-6d.p 5-4p

  FORZZA STEAUA

  7
  1
 • În primul rand sa nu uitam condițiile în care s-a jucat meciul. Apărare decimata, copii în teren, copil în poarta, multe improvizații, fără antrenor, doctor, terapeut…etc. Majoritatea haterilor ne vedeau victime sigure, sunchaser nu avea mila de mama lui iar gosu, jubila.
  Pe teren…a fost haos. Topola e o echipa slaba cu jucători care aleargă mult și foarte duri. Cam la asta ma și așteptăm din partea lor. Am fost șocat când am văzut ca au 2-0 în minutul 14. Pe urma stelistii au întrat mai bine în joc iar avântul sârbilor s-a mai stins. Am jucat foarte slab în apărare iar Ducanl a gafat la 3 goluri. Perianu mi se pare surpriza plăcută a echipei noastre. Coman e mult peste nivelul campionatului nostru iar Man e titular incontestabil. Morutan când pierde baloane ușoare și încearcă sa dribleze tot, când luminează jocul cu o pasa sau cu un șut, cu o fenta. Una peste alta, ne așteaptă meciuri grele în campionat când probabil vom juca cu a doua echipa. În Europa avem o misiune aproape imposibila din cauza lotului decimat. Dar….noi suntem Steaua.

Lasă un răspuns