Dică și Rădoi, doi steliști emblematici

Related image

Nicolae Dică și Mirel Rădoi sunt două personaje emblematice din istoria Stelei. Ca jucători au dus Steaua în semifinala Cupei UEFA și de 3 ori consecutiv în grupele Champions League.

Ca antrenori, ambii au numele legat de singurele două ratări ale Stelei de calificare în grupele UEFA din ultimii 15 ani! Totuși, Dică a calificat Steaua în sezonul trecut în grupe Europa League și apoi a calificat-o și în primăvara europeană unde a invins Lazio. A fost pentru prima dată în istoria Stelei când învingea o echipă din Italia de Serie A.

Dică și Rădoi au acordat un interviu în studioul televiziunii Telekom Sport

Mirel Rădoi a vorbit despre cele mai mari eşecuri din cariera sa de antrenor: eliminările cu Partizan şi Rosenbgorg, când era tehnician la Steaua.

Mirel Rădoi şi-a început brusc cariera de antrenor, imediat după ce a renunțat la cea de jucător. Se întâmpla în vara lui 2015, când avea doar 34 de ani. Atunci a profitat de șansa pe care i-a oferit-o Gigi Becali şi a acceptat să o preia pe FCSB. Însă n-a avut un debut de succes în cariera de antrenor şi şi-a dat demisia în la finalul lui noiembrie 2015.

În scurtul său mandat a avut şi două eşecuri importante. FCSB a fost eliminată de Partizan din preliminariile Ligii Campionilor şi apoi n-a reuşit să treacă de Rosenborg, în play-off-ul Europa League.

Nicolae Dică, antrenorul Stelei, susţine că are încredere că poate să scoată rezultate bune în următoarele cinci etape. Becali a declarat după egalul cu CFR Cluj că îi va face o evaluare lui Dică după etapa a 13-a şi va lua o decizie în privinţa viitorului său.

Nicolae Dică și Mirel Rădoi, jucători în “Steaua UEFAntastică” – semifinalista Cupei UEFA din 2006, au vorbit și despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB, dar și despre marea dezbinare dintre fostele glorii, generația “Steaua 86”, și clivajul galeriilor.

VIDEO.

X Ray