Cornel Dinu: CFR Cluj ”a mituit-o” pe Dinamo să bată Steaua. Reacția lui Becali.

VIDEO: Declarația completă a lui Cornel Dinu și Reacția lui Becali

Cornel Dinu a povestit la GSP LIVE cum Dinamo a primit bani de la CFR Cluj, 400.000 de euro, pentru a o bate pe Steaua în 4 mai 2008, an în care clujenii au câștigat campionatul.

Cornel Dinu a povestit că înainte de meci a fost avertizat de George Maior, șeful SRI, că procurorii sunt pregătiți să-i aresteze pe dinamoviști dacă vor da meciul rivalei roș-albastre. În plus, Dinu a dezvăluit că jucătorii lui Dinamo au primit câte 20.000 de euro, iar conducătorii au primit 15.000 de euro.

”…S-a trimis o sumă mare de la CFR Cluj ca să jucăm corect. Cam 400.000 de euro. Fiecare jucător a luat 20.000 de euro și conducătorii cam 15.000 de euro”, a spus Cornel Dinu la GSP LIVE.

Meciul la care face referire Cornel Dinu s-a jucat în 4 mai 2008. Dinamo s-a impus cu 2-1, goluri Dănciulescu și Florin Bratu, respectiv Ghionea. Partida s-a jucat în etapa 33, penultima, și datorită victoriei “câinilor”, CFR Cluj a devenit favorită la titlu.

La câteva zile după acest meci, CFR Cluj și-a asigurat titlul în derbyul cu U Cluj din ultima etapă. În ziua meciului, oamenii trimiși de Gigi Becali la Cluj cu o valiză care conținea 1,7 milioane de euro au fost arestați de procurori. Banii erau pentru jucătorii lui U Cluj, practic aceeași faptă povestită de Cornel Dinu că ar fi fost comisă de conducătorii lui CFR la derbyul Dinamo – Steaua.

Gigi Becali a fost condamnat în iunie 2013 pentru dare de mită în cazul promisiunii de premiere a fotbaliştilor de la U Cluj.

Gigi Becali a reacționat după ce Cornel Dinu a dezvăluit că CFR Cluj ar fi plătit 400.000 de euro în sezonul 2007-2008 către Dinamo s-o bată pe Steaua.

„Păi Becali trebuia să fie la pușcărie. Nu mai zic nimic. Te uiți la Cer și asta e. Eu sunt obișnuit să fie toate săgețile împotriva mea. Sunt lucruri strigătoare la cer. Nu se mai dau bani de frică acum. Dar ca să dai bani să se joace corect nu e nimic rău. Nu a fost corupție nici ce a făcut CFR cu Dinamo”, a spus Becali

 • Problema nu e asta. Problema e ca oameni condiderati cu onoare ca haghi au ajuns sa faca talcioc or meciuri intr-un campionat mizer in care aproape toti trag impotriva echipei lu jiji, cu largul concurs al arbitrilor, comisiilor samd.

  • @sikander

   Acu’, poate isi da seama lumea ca Ciobanul, cu toata vorbaria lui si tarele lui, e cel mai “de onoare” din fotbalul nostru actual! 🙂

   • LOL da!

    Tragic, nu? 🙂

 • Bai, nea Cornelus, dupa ce-ai vazut ce a patit Becali cu valiza lui la Cluj – el nici macar nu apucase sa dea banii – justitiarul din matale, adica procurorul, nu te-a indemnat sa dai banii inapoi si sa denunti fapta de coruptie a clujenilor? Ai asteptat 10 ani ca sa se implineasca prescriptia extinctiva, bucurandu-te de banii luati?!…O jigodie “de onoare” si Dinu asta! 🙂

  • La el s-a prescris si de-aia a iesit public LOL

 • Eii ce vorbiti asa? “si javrele e fiinte”… Muie dinamo, muie la unguri, muie frf!

  3
  1
 • Hai sa recapitulam. Ce ne spune Dinu? Ne spune ca decizia ca CFR sa castige titlul a fost luata la cel mai inalt nivel din Statul Roman. Pentru asta unii au primit bine-mersi bani de la CFR ca sa bata Steaua, iar ceilalti au fost bagati la puscarie ca au vrut sa faca si ei la fel, “in oglinda”. Intrebarea care se pune: oare de ce Cufuristii sunt “ajutati” chiar si in ziua de azi? Ce fel de stat e asta? Basescu stie!… 🙂

Comments are closed.