COMUNICAT PRA

COMUNICAT PRA:
”La fix 2 ani de la înființarea acestui grup suntem nevoiți sa luam o hotarare foarte grea.

Astfel, din cauza repetatelor declarații iresponsabile ale finanțatorului și a atitudinii conducerii clubului, începând de la meciul cu Dunărea Călărași am luat decizia de a nu mai fi prezenți la meciurile echipei.”

Una din declarațiile iresponsabile ale lui Becali:

„Dacă aveam eu suporterii lor, mamă-mamă, mari lucruri făceam. Dacă se întâmpla la mine cu Talpan și aveam așa fani în spate, cum are Dinamo, ieșea război! Îl luau pe Talpan și îl ascundeau! Chiar vorbeam cu MM (n.r. – Mihai Stoica directorul sportiv) aseară: ’Bă, uite-i pe ăștia, cum merg sute de kilometri după echipă, deși echipa e pe 10’. Asta este”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Link: https://www.digisport.ro/…/daca-aveam-eu-suporterii-lui-din…

E limpede că nu se fac astfel de declarații, publice și iresponsabile, fără să te gândești că îi jignești pe steliștii care sunt lângă echipă pe stadion, la bine și la rău.  Însă nimeni nu se mai uimește pe ce îi iese pe gură lui Becali. Și asta de peste 14 ani!

Nu sunt de acord nici că trebuie pedepsită echipa din cauza lui Becali, mai ales că deviza Peluzei Roș-Albastre esteNoi cântam pentru culori, nu pentru conducători.”  Bannere și atenționări verbale cred că aveau un efect mai mare. Însă este dreptul grupării PRA de a protesta și a acționa cum dorește!

FORZA STEAUA!

X Ray

 • Hai că s-a întâlnit tusea cu junghiul.
  Să începem cu primii. Dragă PRA, singurul tău raison d’etre este mersul la meci. Nu mai mergi, nu mai exiști. Asta e ca și cum un popă s-ar supăra că patriarhul i-a lăudat pe catolici că aduc mai mulți adepți la slujbă și s-ar apuca să declare că el însemn de protest nu mai merge la biserică. Păi cum mai ești, bă, tu preot dacă nu te mai duci la locul faptei?

  În privința lui Becali, aici e deja un caz patologic. Singura lui șansă ar fi ca mă-sa sau altă persoană la care chiar ține să-i dea două dosuri de palmă peste bot și să-i spună: “Bă cretinule, îți petreci viața la telefon trăncănind cu Naum și Samuilă. Fă-ți dracu un hobby, apucă-te de golf, joacă tenis, fă ocolul pământului și lasă dracului telefonul ăla, barim ăia își câștigă pâinea din bătutul câmpului la televizor, tu în schimb îți faci tot felul de dușmănii, pentru că stând non-stop în direct spui vrute și nevrute.”

  16
  • @siegfried

   Excelent!!! Daca tot suntem in domeniul proverbelor, cred ca se potriveste si “s-au suparat ca vacarul pe sat”! -:)

  • 👍🏻 Poate in 2-3 ani are nepoți și scăpăm de el

 • Daca tot ii place asa de mult, de ce nu incearca Becali sa-i transfere pe suporterii de la Dinamo? Sau macar sa-i inchirieze cu ora…

  13
  2
 • Cred ca inchiriatul cu ora merge, bajetii aia merg oriunde dupa $$$

 • “Este clar că vinovatul principal este Gigi Becali. Am şi spus în comunicat că declaraţiile lui iresponsabile ne-au determinat să luăm această decizie. Dacă tot îi place de galeria lui Dinamo atunci nu este oare mai bine să cumpere Dinamo? Tot vrea Negoiţă să vândă, nu? Fanii lui Dinamo, pe care el îi simpatizează atât de mult, sunt acei fani care şi-au bătut joc de Gigi Becali şi l-au minţit că vor face o coregrafie pentru echipa noastră la meciul cu Manchester City. I-au mai şi spus că acea primă coregrafie este gratis, iar ei ne-au umilit din cauza lui Becali”, a spus unul dintre suporteri.

  În continuare, un alt fan din Peluza Roş-Albastră a vorbit pentru fanatik şi despre alte nemulţumiri pe care ultraşii le au faţă de patronul celor de la FCSB. “Ne deranjează şi faptul că după ce am dat acel comunicat nu am primit nici măcar un telefon de la Meme sau de la cineva de la club. Cu alte cuvinte, ne-am dat seama că aceşti oameni nu ne merită. Doar noi ştim câte am păţit pentru faptul că am ales să susţinem în continuare proiectul lui Becali, deoarece Steaua adevărată este la el. Doar noi ştim câte ameninţări am primit de la suporterii din Peluza Sud. Şi pentru ce? Să ne spună acum Gigi Becali de fanii lui Dinamo cât de mari şi tari sunt?”, afirmă unul din liderii PRA.

  Acesta a continuat: “Ne-am săturat de toate declaraţiile iresponsabile pe care le face acest om. Terorizează jucătorii la televizor. Le dă adversarilor echipa cu o zi înainte. Am ajuns de râsul lumii. Fotbaliştii ni se tot plâng mereu că s-au săturat să fie atacaţi de Gigi la televizor. Sunt făcuţi praf. Nu ştim cât mai rezistă şi Dică. Ne-a spus că dacă va câştiga un trofeu cu Steaua, atunci o să plece singur de la echipă că s-a săturat şi el. Acest Gigi Becali chiar nu-şi dă seama că distruge cu mâna lui Steaua? Nu vede că nu mai suntem în stare să câştigăm un campionat? Şi totul se întâmplă doar din cauza lui, iar noi ne-am săturat. Până aici, ne ajunge”, a spus fanul respectiv.

  6
  2
 • RASTURNARE DE SITUATIE!: (articol de Marius Margarit, gsp.ro – 27.09.2018)

  “Gigi Becali și-a cerut scuze în fața fanilor din Peluza Roș-Albastră și e sigur că aceștia se vor întoarce la meciurile vicecampioanei României, FCSB.
  …..
  Suporterii din Peluza Roș-Albastră au fost luați prin surprindere de scuzele prezentate de Gigi Becali în această dimineață: “Chiar nu ne venea să credem când auzeam ce spunea. Imediat am început să luăm legătura între noi și să încercăm să ajungem la Zlatna, pentru meciul de cupă de diseară, cu Alba Iulia.

  Dacă și-a cerut scuze și a promis că jucătorii vor fi mai apropiați de galerie, ne-am gândit să reacționăm și noi”. Ne-am uitat pe Waze și am văzut că facem 5-6 ore până acolo. Ajungem la meci!”, a declarat unul dintre lideri pentru GSP.ro.

  Astăzi, în jurul orei 13:00, în jur de 100 de suporteri au anunțat că pleacă spre Zlatna.

  ȘTIREA INIȚIALĂ

  GSP.ro a publicat astăzi un interviu cu unul dintre liderii Peluzei Roș-Albastre. Fanii doreau scuzele patronului Gigi Becali. Vezi detalii AICI.

  “Îmi cer iertare public dacă am deranjat cu ceva. Nu a fost intenția mea. Eu am vrut să ating Peluza SUD, nu fanii mei de acum. Ceva de genul «Uite, bă, aștia suporteri, nu voi, care ați plecat». Ei trebuiau să se bată cu Talpan pentru echipă, nu să se alieze. Ăsta a fost atacul meu. Îmi cer de 1.000 de ori iertare în fața lor. Să mă ierte.
  O să vină sigur alături de noi. O să mă ocup eu de asta. Jucătorii trebuie să meargă în fața galeriei după fiecare meci! O să le transmită MM asta”, a declarat Becali pentru Pro X.”

  Deh, poate macar acum Becali isi va da seama de marile prejudicii aduse echipei si lui insusi de trancaneala cu jurnalisti fomisti precum Naum, Samuila &Co….

Comments are closed.