FCSTEAUA.RO

Bine ai venit, Hristo Zlatinski!

FCSB anunta ca a ajuns la un acord cu Hristo Zlatinski, jucator care a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu optiune de prelungire pentru inca unul.
Sambata 25 Aug 2018 11:10
Bulgarul in varsta de 33 de ani va purta tricoul cu numarul 33 si s-a alaturat deja lotului condus de Nicolae Dica.
Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul ros-albastru!
Hristo Zlatinski este un mijlocas nascut pe 22 ianuarie 1985, la Blagoevgrad, in Bulgaria. Acesta si-a inceput cariera la OFK Pirin si a trecut, de-a lungul anilor, pe la Lokomotiv Plovdiv, Lokomotiv Sofia si Ludogorets, inainte de a ajunge la CS Universitatea Craiova in vara lui 2015. Are in palmares doua titluri de campion al Bulgariei si o Cupa a Bulgariei cu Ludogorets, iar in vara lui 2018 a ridicat Cupa Romaniei, din postura de capitan al celor de la CS Universitatea Craiova.
Mai jos puteti citi prima declaratie oferita de Hristo in calitate de jucator al FCSB, in exclusivitate pentru www.fcsb.ro:
“Sunt mandru si fericit ca la varsta de 33 de ani am ajuns la un club atat de mare. Este o mare implinire personala. Imi doresc sa fiu sanatos si sa pot ajuta echipa sa isi indeplineasca obiectivele. Dupa ce am castigat Cupa Romaniei cu Craiova, vreau sa iau campionatul cu FCSB” – HRISTO ZLATINSKI
Sursa FCSB
Să fie într-un ceas bun!