Bine ai revenit, Florentin Matei!

Mijlocasul in varsta de 25 de ani, care a fost juniorul echipei noastre si a evoluat chiar in doua partide oficiale din Liga 1, la finalul sezonului 2009-2010, va purta tricoul cu numarul 70.

Florentin Matei este un jucator nascut pe 15 aprilie 1993 la Bolintin-Vale si care a fost considerat unul dintre marile talente ale fotbalului romanesc. A facut junioratul la FCSB, pentru care a evoluat si in doua partide la echipa de seniori, la finalul sezonului 2009-2010. A fost imprumutat, in sezonul 2010-2011, la Unirea Urziceni, dupa care a fost declarat liber de contract. A mai trecut, in cariera, pe la Cesena, Volyn Lutsk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu si Al Ittihad Kalba. Alaturi de Rijeka a devenit campionul Croatiei si castigatorul Cupei Croatiei.

Bine ai revenit acasă, Florentin!

VIDEO. Florentin Matei – Highlights 2016-2018

https://youtu.be/2re3XpQpBsY

 • Sa speram ca va ajuta echipa !

  7
  2
 • La multi ani, Ilie Dumirescu!

  10
  2
 • Gata, s-a reunit lotul. Speram sa-i vedem pe baieti jucand fotbal. Avem cel mai bun lot, dupa parerea mea si putem castiga titlul de campioni.
  Forza Steaua!!

  6
  3
 • A promovat şi Scânteia în Liga a treia. Poate în sezonul viitor dăm cu ei de pământ în şaisprezecimile Cupei României (dacă vor mai exista până atunci). 😄

  4
  3
 • Alte transferuri finalizate? Ca de auzit am auzit multe…

  2
  2
 • Senchiu! 🙂

  2
  2
 • sa intelegem ca era se ne pricopsim (iar) cu Ilie Stan ?

  “Ilie Stan e liber de contract din noiembrie 2018, după ce s-a despărţit de Foolad, echipă din Iran, şi susţine că a fost sunat de Gigi Becali pentru a veni la FCSB după plecarea lui Nicolae Dică. Fostul tehnician din Ghencea afirmă că el ar fi meritat să fie în locul lui Mihai Teja, în acest moment, şi a vorbit despre realizările pe care le-a avut pe când era tehnicianul echipei.

  Fost jucător important al Stelei şi antrenor la FCSB, între 2011-2013, Ilie Stan a privit cum Mihai Teja e înscăunat la FCSB, post pe care, susţine el, îl merita. De asemenea, principalul a venit în faţă cu o ironie fină la adresa antrenorilor din Liga 1 Betano: “Mi-aş dori să vin la Steaua să antrenez, dar nu oricum. Am fost sunat şi am fost întrebat dacă îmi doresc să revin. Normal că mi-aş fi dorit, dar eu eram cel mai îndreptăţit. Am fost jucătorul Stelei, am demonstrat prin rezultatele avute, am calificat echipa în Europa League, am adus 50.000 de oameni la stadion.

  Si, daca tot suntem conectati pe respectiva sursa (una nu foarte prietenoasa cu Fotbal Club Steaua Bucuresti, de-a lungul timpului), sa semnalam obiectivitatea manifestata pe pagina dedicata noua (profil, palmares etc.) https://www.prosport.ro/fcsb/

  3
  2
  • Eroare 404?

   2
   2

Comments are closed.