Becali vs ”Mbappe” Coman

VIDEO. Voce sintetizată cu TTS

La finalul meciului CFR Cluj – Steaua, Gigi Becali l-a atacat în mod nejustificat de dur pe Florinel Coman.

Am găsit o explicație extra fotbalistică a nervilor vărsați de patron pe cel mai prolific tânăr al Stelei din acest sezon, pentru că cifrele lui ”Mbappe” îl contrazic pe Becali! Coman și-a egalat un record stabilit la Viitorul acum 2 ani, cînd a intrat în vizorul patronului de la FC Steaua.

Aici este și marea ciudățenie. Ce vrea Becali (și noi!) de la Florinel Coman atunci când îl compară cu evoluția sa de la Viitorul??? Este o imagine complet falsă și umflată pe care a propagat-o în presă, iar presa a amplificat-o la cote maxime.

La Viitorul, din 2014 până în 2017, Coman a marcat doar 9 goluri în 44 de partide (deci înainte de a veni la Steaua), pe când la Steaua a marcat 9 goluri în 28 meciuri de Liga 1, din 2017 până în prezent!!! WTF?!!

În campionatul 2016-2017, Coman, pe atunci la Viitorul, a marcat de 6 ori (recordul lui!), dar acest lucru s-a întâmplat în 28 de apariții, față de numai 8 apariții câte are acum când a marcat tot 6 goluri în sezonul 2018-2019 la Steaua!!!

Se știe că jocul Stelei cu CFR Cluj l-a scos din sărite pe Gigi Becali. Latifundiarul și-a vărsat năduful pe echipă, dar și pe Florinel Coman (20 de ani), care a cerut schimbare din cauza unor crampe musculare.

Cum spuneam, Florinel Coman a fost ”pus la zid” după episodul din Gruia, numai că cifrele sunt de partea sa. Internaționalul Under 21 ocupă locul doi în topul marcatorilor din Liga 1 în actualul sezon, după Mitriță.

Care să fi fost cauza atacului public lansat de Becali împotriva lui Coman?

Se pare că după golul marcat la Cluj, Coman și-a permis o aroganță și l-ar fi imitat pe Becali exact ca Mihai Bendeac în comedia ”În pui mei”i Gestul ar fi pus gaz pe focul patronului, care l-a taxat pe joc, deși Coman a avut o evoluție bună contra frânarilor.

X Ray