[Update video] Anunțul bombă al lui Becali despre ultimele negocieri

„Maine trimit oferta! Daca Armata accepta, ne mutam cu totul in Ghencea! Daca nu, MERGEM LA DNA! Abuz in serviciu!”

Gigi Becali a vorbit la Sport.ro despre negocierile purtate miercuri de Valeriu Argaseala cu reprezentantii celor de la CSA Steaua.

Becali spune ca joi va trimite o oferta celor de la CSA ca sa joace in Ghencea. Daca acestia o vor refuza, se va duce la DNA pentru a reclama abuz in serviciu.

 • Talpan nu a recuperat nimic, pentru ca o marca… trebuie sa le explicam oamenilor… o marca nu face parte din patrimoniu, nu poate fi evaluata ca patrimoniu, ca nu e patrimoniul unei firme.
 • Ce s-a intamplat astazi? Un fel de praf in ochiul ministrului. Ministrul si cu domnul Dragnea le-au spus, bai, si e normal, ca e un partid la conducere PSD, si bine face Dragnea. << Bai, cum Rapid nu poate pleca din Giulesti, Steaua nu poate pleca din Ghencea>>. Acest stadion si baza sunt proprietatea statului, date in administrare acestui club sportiv, ei nu au fotbal. Curtea de Conturi si cat de curand DNA te intreaba: << de ce tu care administrezi o baza si ai o oferta, de ce o tii in paragina si nu i-o inchiriezi lui Becali care iti da 25.000 euro >>.
 • Au zis hai sa te convocam la o intalnire, ca le-a zis Dragnea. S-au intalnit, Vali le-a zis sa reluam negocierile, ei au zis stai sa vedem, ca mai e si marca, sa dati bani pe marca. Am zis bine, le luam si platim. Dar au zis ca raman ale lor in continuare. Ei inca mai contesta ca Steaua sa nu se mai numeasca Steaua si ca safim retrogradati.
 • Pai ce pace e aia cand nu iti retragi procesul de retrogradare? Nu am semnat nimic. Vom vedea, vom vorbi. Praf in ochi! Eu accept, dar ei nu au pus pe hartie nimic. I-am zis ca dam si bani pentru marca, nu e problema. Au zis ca trebuie sa punem in contract ca aceasta inchiriere nu au legatura cu procesele si vor cere dezafilierea de la FRF si numele Steaua sa nu mai existe.
 • Maine le vom spune ca le trimitem o oferta ca vrem sa inchiriem acest stadion care este proprietatea statului roman, pe care statul l-a luat de la comunisti. Ei nu au fotbal acolo si fiind baza statului, trebuie sa o inchirieze. Daca nu, sunt de rea credinta, mergem la DNA.”
 • Daca accepta, jucam pe Ghencea, ne mutam cu totul acolo, avem terenuri pentru copii. Steaua nu facem juniori si copii pentru statul roman si echipa nationala pana la urma? De ce o tii, ca vrei tu asa?
 • Ei nu pot renova stadionul, doar Armata. Ministrul nu mai vrea sa aloce bani, pentru ca au buget pentru sectiile lor. Ar insemna sa suplimenteze bugetul. Au investit, dar acum trebuie sa scoata din chirii. Pai de ce ai investit daca nu accepti oferta? Daca ai oferta, de ce ai refuzat-o? Abuz in serviciu!
 • Aia cu 2020 e vorba despre alte stadioane. Acesta sa fie demolat si sa faca alte stadioane noi!„, a spus Becali la Sport.ro

Preluare de pe sport.ro

 

Nota Redacției

Transcriptul publicat de sport.ro ( preluat mai sus) nu cuprinde declarația completă, dată în direct la postul TV sport.ro. De aceea unele sunt/par rupte din context.

Cei interesați pot urmări emisiunea de știri „Ora exactă în sport”, difuzată repetitiv și non stop de sport.ro TV. Include și discuția integrală dintre Becali și moderatorul emisiunii Lucian Lipovan. În partea de început a spus că are documente semnate de miniștri, care au fost de acord cu statutul AFC. A mai spus ” Steaua nu este a mea. Steua este o entitate juridică. Eu dețin doar acțiuni. Dacă o vând, 32% ia statul, 16% împozit pe profit și 16% împozit pe dividende”.

 • Inregistrare video cu o parte a declarației lui Becali la sport.ro

 • Becali legat preluarea Steaua => AFC, acte și procese

Oricum, important este ce se va realiza concret, nu vorbele ambelor părți. Ne-am săturat de declarații și comunicate de imagine. Vrem fapte și rezultate!

XRay

 


 • Fatal error: Call to a member function email2id() on null in /var/www/vhosts/fcsteaua.ro/httpdocs/wp-content/themes/fcs/fcs.comments.template.php on line 11