Becali către PRA: “Îmi cer iertare public!”

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.
Becali către suporteri: “Îmi cer iertare public! De 1000 de ori”
 
Gigi Becali şi-a cerut public scuze pentru declaraţiile făcute la adresa PCH. Patronul a explicat că nu a vrut vreun moment să îi supere pe ultraşii din Peluza roş-albastră, ci a vrut doar să “îi atingă” pe cei din Peluza Sud, care văd CSA Steaua adevărata “Steaua”.
 
”Dacă aveam eu suporterii lor, mamă-mamă, mari lucruri făceam. Dacă se întâmpla la mine cu Talpan și aveam așa fani în spate, cum are Dinamo, ieșea război! Îl luau pe Talpan și îl ascundeau! Chiar vorbeam cu MM aseară: ’Bă, uite-i pe ăștia, cum merg sute de kilometri după echipă, deși echipa e pe 10’. Asta este”, a spus Gigi Becali, săptămâna trecută, într-o intervenție telefonică la emisiunea ”Digi Sport Matinal”.
 
FC Steaua şi-a creat în ultimii ani o nouă galerie, Peluza Roş-Albaştră (PRA). Declaraţiile de mai sus ale patronului au fost luate ca un afront de PRA, care a anunţat că nu vor mai susţine echipa.
 
Becali și-a cerut scuze și a explicat că prin declaraţiile la adresa PCH a încercat de fapt să atingă orgoliul Sudului, care, în opinia sa, a “trădat”.
 
“Îmi cer iertare public dacă am deranjat cu ceva. N-a fost intenţia mea să deranjez pe nimeni. Eu am vrut să-i ating pe cei de la Peluza Sud, nu pe cei care sunt ai noştri. Au lăsat echipa, ei (n.r.Sudul) trebuiau să se bată pentru FCSB, să se bată cu Talpan, nu să se alieze împotriva Stelei. Îmi cer iertare de 1.000 de ori în faţa celor din Peluza roş-albastră. Dacă am greşit, să ma ierte. Eu cred că fanii o să vină la meciuri. O să mă ocup eu ca jucătorii să se ducă în faţa galeriei după fiecare meci” a spus Becali la ProX.

 

VIDEO

 

IMPORTANT! Cum trebuie interpretată imaginea. Nu că a îngenunchiat în fața suporterilor! Becali fiind un om credincios și-a cerut iertare și de la Dumnezeu pentru greșeala făcută. Se vede asta și din desen. E în fața unei icoane într-o biserică. Așa a spus că face după fiecare greșeală comisă cu voie sau fără de voie! S-a făcut acest montaj pentru că Becali a fost sincer atunci când a explicat cauza și și-a cerut iertare.

X Ray

  • Sa fiu sincer? Este cel mai bun lucru spus de către becali în acest an. În sfârșit a făcut și el un lucru bun. Eu ba cred ca el ii respecta și ii stimeaza pe cei din pra. Au luat cumva vreo amenda? Au făcut ceva greșit? Pra chiar sunt o galerie de jos pălăria, pe care oamenii ar trebuii sa o stimeze și sa o respecte. Ma bucur ca, chiar și Becali și a dat seama

  • Sa vedem cat il tine, pana la urma problemele puse de cei din PRA ( chiar daca au gresit anuntand ca nu se prezinta la meciuri, atata timp cat ei sustin echipa si nu conducerea ) sunt evidente pentru toti, gura mare, balacareli la tv, etc…nu le mai insir ca le stiti cu totii.
    Nu era bine cat era masterand la Poarta Alba ?

Comments are closed.