[Update VIDEO] Becali a spart gașca Astra

VIDEO. Becali despre echipă, Alibec…., perspective imediate

Singurul care a plecat fără scandal a fost Boldin, în iulie 2017, luat cu 400k € și vândut la turcii lui Șumudică cu 1,2 mil €. Plus 800k €. După 2 ani, din “gașca” de 8 astrali au mai rămas Teixeira și Junior Morais.

Bilanțul este pozitiv. Subțire, dar pe plus, + 1,275 mil € din 6 jucători. Evident, nu am luat în calcul primele babane la semnătură și % deținute de Astra din transferuri (nu le cunosc, dar probabil există).

După transferul lui Boldrin, “epurarea” a început cu Enache, dat afară liber de contract, deși a fost cumpărat cu 500k €. În vara asta a venit rândul lui Găman (venit liber de contract), Budescu, Alibec și De Amorim. Șumudică a ajuns geambașul lui Becali. 🙂

Ceea ce am scris acum 5 luni în Înger și Demon  (link) s-a adeverit, din păcate.
După un an și jumătate la Steaua, Denis părăsește Liga 1. Alibec va ajunge la noua echipa a lui Sumudică, Al Shabab în schimbul a 1,7 mil €. Suma plătită pe el la Astra a fost de 2,05 mil €, conform tranfermarkt.

Steliștii se despart și de William de Amorim. Tot “geambașul” Șumudică a rezolvat transferul. Brazilianul pleacă pe 150k €, după ce a fost cumpărat cu 700k € . Budescu a costat 750k €.

“L-am dat si pe Alibec! L-am dat la tata Sumudica si pe Alibec! Si pe Alibec, si pe Budescu. L-am dat cu 1,7 milioane. Atat am cerut eu, atat am primit. Si pe De Amorim l-am dat. Am primit 150 000 de euro pe el. Tot in zona aia l-am dat, tot tata Sumudica a aranjat, dar la alta echipa”, a spus Becali la PRO X.

Denis Alibec, 27 de ani, a înscris 12 goluri in 42 de partide pentru Steaua (FCSB). În ultimul sezon, are doar 3 reușite: două în Europa și numai una în campionat!

Fotografia postată de Steaua roș-albastră.

Hai cu transferurile necesare!!!

X Ray

 • Gaman, Alibec, DeAmorim, Enache si Boldrin nu au confirmat. La Astra a a mers pentru ca nu a existat presiunea rezultatelor, Steaua lupta an de an pentru locul 1. Macar nu suntem ipocriti, Steaua declara la fiecare inceput de campionat ca doar locul 1 conteaza, celelalte echipe isi doresc o clasare in primele 5 🙂 . Nu il regret pe Budescu. Ne-a castigat multe meciuri dar a fost om in minus in majoritatea jocurilor. Pierdea multe baloane in atac, incerca de fiecare data rezolvari fanteziste, era egoist si nu facea faza de aparare. Imi adcu aminte ca echipele lui Olaroiu si Reghecampf (cei care au contat in Europa) au avut foarte multi jucatori de travaliu, luptatori. Dica si Bostina (jucatorii tehnici din perioada Olaroiu) faceau risipa de efort, la fel si Stanciu in perioada Reghecampf.

  6
  2
  • Încă nu e semnat cu Alibec. Eu speram totuși sa își fi băgat mințile in cap și sa fi fost reprimit la echipa. Plm asta e

   4
   1
 • Și sa-mi bag pl in departamentul de comunicare de la Steaua ca au e cel mai puțin actualizat site . Găman e plecat de o săptămâna , pl nimic, Budescu de câtva zile, nimic. Dacă as fi fost la un club partea astea de comunicare i-as fi spus sa joaca pe sarma, iar când mai intra in greva vorbirii i-as fi futut. Plm un club ca Steaua trebuie sa aibă o deschidere imensa fata de public și comunicare. 10 conferințe de presa pe săptămâna as face, cu toți jucătorii și antrenorul. Lumea s-a schimbat, trebuie sa fii F activ din pct-ul asta vedere. Forzza Steaua !!!

 • Pa circ, dar ramanem cu florineiii…

 • Ce fumeaza unii? Boldrin era de departe cel mai bun transfer. Avea tehnica lui Budescu dar fara calcaie inutile si mofturi de vedeta. Si juca la mijloc, exact unde trebuie sa dominam pentru a castiga meciuri.

 • Corect Strezahuzum.
  Blodrin am impresia ca a avut cele mai multe assist uri si cele mai multe goluri din faze fixe in sezonul precedent, ca si Budescu anul asta. ..

 • Il vrei pe Alibec la steaua=fcsb?!…

Comments are closed.